ΕΛΛΑΔΑ

Eκτός ελέγχου οι επιθέσεις: «Ποιος είναι ο Φράγκος Φραγκούλης, καραβανάς Άραγκορν των ακροδεξιών»

Η Φιλική Εταιρεία των φτωχών

Όπως οι περισσότεροι αυτού του είδους, ο Φραγκούλης τη βρίσκει να εκφράζεται με συνωμοσιολογικό τρόπο. Όπως σε αυτό το απόσπασμα από το προσωπικό του μπλογκ που παραπέμπει σε μασωνικές στοές:

“…διαμορφώνουμε μια σιωπηλή, αλλά ισχυρή ομάδα αντίδρασης στα τεκταινόμενα.”

Eλπίζουμε η ομάδα αντίδρασης να είναι απλά το γεγονός ότι…

Ο πρώην καραβανάς ψάχνεται να χωθεί στην πολιτική εδώ και καιρό

Πριν από τις πρόσφατες δηλώσεις πως θα γίνει αρχηγός κόμματος “αν τον καλέσουν“, το όνομα του Φραγκούλη είχε ακουστεί για το κόμμα (που δεν έγινε ποτέ) του άλλου γνωστού προοδευτικού, Τάκη Μπαλτάκου.

Η κυριλέ ξενοφοβία

Κάπως έτσι θα μπορούσε να ονομαστεί η επιχειρηματολογία πως οι πρόσφυγες πολέμου είναι σχέδιο των Τούρκων για να γεμίσουν τη χώρα με φανατικούς μουσουλμάνους. Το σχέδιο αυτό ανέπτυσσε ο πρώην Α/ΓΕΣ σε άρθρο του πριν δύο χρόνια με τίτλο “Η προϊούσα ισλαμοποίηση της Ελλάδας“, δηλαδή ό,τι λέει η Χρυσή Αυγή αλλά με σωστή ορθογραφία.

Το λογαριασμό για τη Λιβύη παρακαλώ

Κάτι αξιοσημείωτο που έχει σχεδόν ξεχαστεί είναι ότι η (καταχρεωμένη) Ελλάδα επί ΓΑΠ συμμετείχε στον πόλεμο του ΝΑΤΟ ενάντια στη Λιβύη του κολλητού του Αντρέα Παπαντρέου, Μουαμάρ Καντάφι. Πέραν του γιατί ακριβώς έπρεπε να ανακατευτεί σε αυτό η χώρα μας ( σημειώνεται ότι η Λιβύη βρίσκεται σε εμφύλιο από τότε), η Ελλάδα με υπουργό Άμυνας το Βενιζέλο ενδέχεται να ξόδεψε έως και ένα εκατομμύριο ευρώ τη μέρα για τη συμμετοχή της ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας στους βομβαρδισμούς. Ο Φραγκούλης ήταν τότε αρχηγός Στρατού αλλά ποτέ δεν είπε τη γνώμη του για όλα αυτά. Γιατί άραγε;

Μια δικτατορία με σχέδιο;

Όπως σημείωνε το Βήμα, Φράγκος Φραγκούλης ως αρχηγός ΓΕΣ είχε φτιάξει ολόκληρο σχέδιο για την επέμβαση του στρατού στο εσωτερικό της χώρας με σκοπό να αντιμετωπίσει “συμμορίες με καλάσνικοφ” (όποιες κι αν είναι αυτές) που θα απειλούσαν τη χώρα. Αυτό το σκηνικό είχε να κάνει με την οικονομική κρίση και την παράνομη λαθρομετανάστευση (χμμμμμ). Ο Φραγκούλης μάλιστα προωθούσε και δικά του άτομα σε διάφορα σημαντικά πόστα του Στρατού όσο ήταν αρχηγός, κάτι το οποίο είχε προκαλέσει ανησυχίες. Δεν ξέρω αν σας πηγαίνει κάπου όλο αυτό.

Ο ΜΑΤατζής του Ελληνικού Στρατού

Αδύνατο να ξεχαστεί επίσης η (ΝΑΤΟικής έμπνευσης) άσκηση “Καλλίμαχος” που είχε πραγματοποιήσει στρατιωτική μονάδα (η 71 Α/Μ Ταξιαρχία) στο Κιλκίς το 2011. Στο αξέχαστο βίντεο, στρατιώτες του ΕΣ ντύθηκαν ΜΑΤ για να εκπαιδευτούν στην αντιμετώπιση διαδηλώσεων, μια κίνηση που είχε προκαλέσει τρομερό προβληματισμό για το τι σκέφτονται στο ΓΕΣ, του οποίου αρχηγός ήταν ο Φραγκούλης.

Σε ένα φοβερά ειρωνικό twist, οι “διαδηλωτές” τότε φώναζαν “ΣΥΡΙΖΑ, ΣΥΡΙΖΑ”. Πως αλλάζουν οι καιροί.

Ναι στην Ευρώπη

Η στάση του Φράγκου Φραγκούλη στο δημοψήφισμα του 2015 πάντως δεν ήταν ιδιαίτερα αξιοσημείωτη, καθώς μαζί με άλλους απόστρατους αξιωματικούς στήριξε το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα. Σημείωνε μάλιστα πως το δημοψήφισμα διασύρει “την πατρίδα μας διεθνώς“. Είναι γεγονός πως το δημοψήφισμα για το όνομα της Μακεδονίας που ζητάει ο Φραγκούλης 2.5 χρόνια μετά από την άλλη θα μας κάνει διάσημους διεθνώς αν ποτέ γίνει. Απλά όχι με τον τρόπο που πιστεύει.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact