ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

«Έλιωσαν στα φιλιά»: Οι πρώτες φωτό παπαράτσι Ηλιάνας Παπαγεωργίου και τον πρώην σύζυγό της

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι και πάλι σε σχέση, μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα στο οποίο δήλωνε ελεύθερη.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Nitro του Απριλίου, είχε πει μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι «ούτε σ%ξ δεν κάνουμε».

Τότε τα δημοσιεύματα την ήθελαν σε επανασύνδεση με τον SNIK, όμως ο τράπερ είχε βρει νέα σύντροφο. Φαίνεται πως και η ίδια η Ηλιάνα ήταν σε μια τέτοια κατάσταση.

Στα μέσα της εβδομάδας έγινε γνωστό, μετά και τις φωτογραφίες των παπαράτσι που κυκλοφόρησαν στο περιοδικό «Hello», ότι η Ηλιάνα έχει μια νέα σχέση, αλλά όχι και νέο σύντροφο.

Αυτό γιατί ο Γιάννης Καραβασάνης, με τον οποίο είναι μαζί, ήταν κάποτε άντρας της, είχαν παντρευτεί δηλαδή στο Λας Βέγκας το 2015.

Σε νέο ρεπορτάζ, αυτή τη φορά από το περιοδικό «ΟΚ!», η δημοσιογράφος Μαρία Παπαϊωάννου επικαλείται πηγές από το περιβάλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, σύμφωνα με τις οποίες η επικοινωνία ανάμεσα στους δύο δεν έπαψε ουσιαστικά ποτέ και τους τελευταίους μήνες υπήρξε αναθέρμανση που οδήγησε στην εκ νέου προσπάθεια.

Στις φωτογραφίες το ζευγάρι ανταλλάσσει φιλιά στη θάλασσα και δείχνει να περνάει πολύ καλά.

* Πηγή φωτογραφιών: Περιοδικό ΟΚ!

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact