ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Έλληνας τραγουδιστής: Δέχθηκα απόπειρα βιασμού όταν ήμουν οκτώ χρονών

Στο πλατό της εκπομπής «Μη χανόμαστε» της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε ο Τέρης Χρυσός ο οποίος εξομολογήθηκε την απόπειρα βιασμού που δέχθηκε όταν ήταν οκτώ χρονών.

«Είναι κανονικά απόπειρα βιασμού. Δύο διερμηνείς Έλληνες, οι οποίοι έφερναν τους Αμερικανούς στην Τρούμπα. Και μια μέρα, όταν ήμουν οκτώ χρονών, με παρέσυραν σε κάποιο πάρκο, μου έδιναν σοκολάτες και άρχισαν να με χαϊδεύουν. Εγώ επειδή ήμουν διάβολος μικρός, πολύ μεγάλος, το βάζω στα πόδια και φωνάζω αστυνομία.

Δηλαδή, εάν έδειχνα ένα φόβο κάτι… θα είχα υποστεί πολλά. Αυτοί πρόφτασαν και το έσκασαν, αστυνομία δεν ήρθε. Αυτό το γεγονός το είχα κρυμμένο βαθιά μέσα στην καρδιά μου, τώρα είμαι 75, επί 67 χρόνια και το έβγαλα στο βιβλίο. Δεν το ήξεραν ούτε τα αδέρφια μου. Ήταν κάτι που με σοκάριζε. Ντρεπόμουν πάρα πολύ. Αισθανόμουν μια απέραντη ντροπή, φόβο».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact