ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Ελληνίδα ηθοποιός χώρισε μετά από 6 χρόνια σχέσης

Μετά από έξι χρόνια σχέσης, η Εβελίνα Παπούλια και ο Φώτης Παπαθεοδώρου δεν είναι πλέον μαζί!

Η ηθοποιός και ο μπασίστας, που κρατούσαν χαμηλούς τόνους και απέφευγαν τα φλας, γνωρίστηκαν στις πρόβες του θεατρικού «Blood Brothers», που είχε ανεβάσει ο Κώστας Σπυρόπουλος, στο οποίο εκείνη υπέγραφε τις χορογραφίες και εκείνος ήταν ηχολήπτης.

Εβελίνα και Φώτης αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν, καθώς ένιωσαν πως η σχέση τους δεν πήγαινε άλλο. Μάλιστα, η ηθοποιός διαμένει πλέον στη Νέα Σμύρνη, μαζί με την 16χρονη κόρη της, Αφροδίτη, που απέκτησε από τον γάμο με τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Κράβα.

«Με τίποτα δεν παντρεύομαι και δεν κάνω άλλο παιδί. Είμαι απόλυτα ερωτευμένη με την κόρη μου. Τη στιγμή που θα παντρευτώ μια σχέση μου, είναι σαν να βλέπω όλα μας τα ελαττώματα. Όταν τελειώνει μια σχέση, την κωδικοποιώ ως αποτυχία. Στη σχέση δεν χρειάζεται να πετύχεις. Δεν σκέφτομαι το μέλλον, αλλά το τώρα», δήλωσε προ μηνών η Εβελίνα όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact