ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ελληνοαυστριακές συνομιλίες για επενδύσεις

Στο επίκεντρο της συνάντησης εξαγωγές, ενίσχυση διμερών οικονομικών σχέσεων και συνεργασία στην τεχνογνωσία

Διαδοχικές συναντήσεις με δημόσιους θεσμικούς φορείς της Αυστρίας είχαν μέσα στις δύο τελευταίες ημέρες στη Βιέννη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου (Enterprise Greece S.A.) Χρήστος Στάικος και αντιπροσωπεία του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα υπήρχαν συναντήσεις με τον Φορέα Προώθησης Αυστριακών Εξαγωγών και Εξωστρέφειας (Advantage Austria) -υπό το Ομοσπονδιακό Οικονομικό Επιμελητήριο- με τον Αυστριακό Οργανισμό Προσέλκυσης Επενδύσεων (Austrian Business Agency)- και τον Σύνδεσμο Αυστριακών Βιομηχάνων (Industriellenvereinigung), στις οποίες συζητήθηκαν θέματα επενδύσεων, εξαγωγών, ενίσχυσης διμερών οικονομικών σχέσεων, καθώς και συνεργασίας σε ζητήματα τεχνογνωσίας.

Η Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου είναι ο επίσημος ελληνικός φορέας, υπό την εποπτεία του Υυπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, που αποσκοπεί στην προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα και στην προώθηση των εξαγωγών ελληνικών αγαθών και υπηρεσιών.

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact