ΚΟΣΜΟΣ

Ενας αλλος ο Ερντογάν: Αγκαλιά με τα εγγόνια του, στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη [εικόνες]

Ως παππούς, αγκαλιά με τα δυο του εγγόνια πόζαρε στο φωτογραφικό φακό ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. 

Παρέα με την σύζυγό του Εμινέ, την μικρή Μαχινούρ και τον μικρό Αχμέτ Ακίφ, ο Τούρκος πρόεδρος υποδέχθηκε ένα γνωστό, διακεκριμένο και προφανώς έμπιστο φωτογράφο, στο σπίτι του στην Κωνσταντινούπολη. 

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ήταν ο ίδιος ο Ερντογάν που σκέφτηκε και θέλησε να κάνει αυτή τη φωτογράφιση και κάλεσε τον φωτογράφο Αρα Γκιούλερ, να την κάνει. 

Και κάπως έτσι δόθηκε στη δημοσιότητα μια νέα σειρά φωτογραφιών του Τούρκου Προέδρου, πιο οικείου, πιο απλού και καθημερινού, ακριβώς όπως προφανώς θα ήθελε: Στο γραφείο του, στο σαλόνι του αγκαλιά με τα εγγόνια του, στη βιβλιοθήκη και πάλι μαζί τους, μπροστά στην τεράστια συλλογή του με κομπολόγια. 

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact