ΕΛΛΑΔΑ

Ενέδρα σε Έλληνα οδηγό απο «πρόσφυγες». Τον έδεσαν τον φίμωσαν και του έκλεψαν το αυτοκίνητο

Η κατάσταση με τους «πρόσφυγες» έχει φτάσει στο απροχώρητο. Καθημερινά είναι τα κρούσματα της βίας πλέον και η αγανάκτηση των κατοίκων χτυπάει κόκκινο.

Κάθε μέρα και από ένα περιστατικό βίας στα hot spot. Χθες στο κέντρο υποδοχής της ΒΙ.ΑΛ δυο Ιρακινοί μαχαιρώθηκαν μεταξύ τους για άγνωστο λόγο.

Αλλά είναι τόσα τα περιστατικά που και η ειδησεογραφία δεν τα προλαβαίνει.

Στον Έβρο, σύμφωνα με δημοσίευμα τοπικών μέσων, «πρόσφυγες» έστησαν ενέδρα σε διερχόμενο όχημα και αφού το σταμάτησαν, έδεσαν και φίμωσαν τον Έλληνα οδηγό του αυτοκινήτου, έκλεψαν το αμάξι του και διέφυγαν με το κλεμμένο όχημα.

Ο άνθρωπός τελικά κατάφερε μετά από δικές του προσπάθειες να απελευθερωθεί και να επιστρέψει στο χωριό του αλλά η αστυνομία αναζητάει ακόμα το κλεμμένο όχημα.

Πλέον και ο Έβρος είναι διάτρητος παρά τις υποσχέσεις της κυβέρνησης. Επιπλέον και τα νησιά που ελπίζαμε πως θα ανακουφίζονταν κάπως με την έλευση του στρατηγού χειμώνα αλλά και με την εφαρμογή του σχεδίου της κυβέρνησης έχουν φρακάρει.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact