ΚΟΣΜΟΣ

Ένοπλος κρατούμενος δραπέτευσε από νοσοκομείο της Βιρτζίνια

Από νοσοκομείο της Βιρτζίνια όπου νοσηλευόταν φρουρούμενος δραπέτευσε σήμερα νωρίς το πρωί ένας ένοπλος.

Σύμφωνα με το CBS, ακούστηκαν πυροβολισμοί ενώ ο κρατούμενος ονομάζεται Γουόσεν Ασάγιε, νοσηλευόταν υπό την επίβλεψη ενός ιδιωτικού φρουρού ασφαλείας στο νοσοκομείο Inova Fairfax Hospital στο Φολς Τσερτς της Βιρτζίνια, απ΄όπου δραπέτευσε παίρνοντας το όπλο από τον φρουρό, ανέφερε στον λογαριασμό του στο Twitter το αστυνομικό τμήμα της κομητείας Φέρφαξ.

Ωστόσο, η εκπρόσωπος της Αστυνομίας της κομητείας Φέρφαξ Ελεν Πίτμαν τόνισε ότι δεν είναι σαφές ποιος άνοιξε πυρ ή αν τραυματίστηκε κάποιος στο επεισόδιο.

Η αστυνομία απέκλεισε το νοσηλευτικό ίδρυμα και τους παρακείμενους δρόμους και ανακοίνωσε ότι ο δραπέτης κυκλοφορεί με το ειδικό νοσοκομειακό ένδυμα.

Οπτικό υλικό που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο από το τοπικό δίκτυο WJLA δείχνει έντονη αστυνομική παρουσία έξω από το νοσοκομείο και αρκετά περιπολικά στους παρακείμενους δρόμους.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact