ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένωση Κεντρώων: Οικουμενική κυβέρνηση, εκλογές ή Grexit

«Μία κυβέρνηση με 153 έδρες δεν μπορεί να κάνει μεταρρυθμίσεις ούτε να φέρει επενδύσεις»

Η Ένωση Κεντρώων εξηγεί γιατί επιμένει τόσο πολύ στη θέση της για οικουμενική κυβέρνηση. Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του κόμματος, «μία κυβέρνηση με 153 έδρες και που μέσα της έχει στοιχεία που δεν πιστεύουν στην Ευρώπη, δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος των μεταρρυθμίσεων, ούτε να φέρει επενδύσεις».

Αναφερόμενη στην ΝΔ, εκτιμά ότι «ακόμα και να έρθει η ΝΔ μετά από εκλογές, θα είναι και αυτή μια οριακή κυβέρνηση, είναι αμφίβολο και αυτή στο εσωτερικό της, αν αγαπάει την Ευρώπη, αφού στο παρελθόν με την στάση της ψηφοθηρούσε αντιμνημονιακά».

Επομένως, υποστηρίζει η Ένωση Κεντρώων, ότι επιμένει στην δημιουργία οικουμενικής κυβέρνησης και αν αυτό δεν είναι εφικτό ζητά να καθοριστεί άμεσα η ημερομηνία των εκλογών. «Επιμένουμε στην οικουμενική και αν για λόγους ανωριμότητας του πολιτικού μας συστήματος και εγωισμών του κ. Τσίπρα και του κ. Μητσοτάκη, ο σχηματισμός της είναι ανέφικτος, ζητούμε άμεσα καθορισμό ημερομηνίας εκλογών».

Τέλος, όπως υποστηρίζει η Ένωση Κεντρώων «αν δεν γίνουν τα παραπάνω διευκολύνουμε μόνοι μας το Grexit και βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας. Το να βρίζουμε τον Σόιμπλε είναι η εύκολη λύση, για την καταστροφή μας όμως θα είμαστε οι ίδιοι υπεύθυνοι».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact