ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Έπεσε θύμα διαδικτυακής σπείρας ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ

Προσέξτε τους απατεώνες που προσποιούνται τον Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ στο διαδίκτυο.

«Αγαπητοί θαυμαστές έμαθα ότι ένας ή περισσότεροι απατεώνες με μιμούνται και ζήτησαν από μερικούς από εσάς, με προσωπικά μηνύματα, να δωρίσετε χρήματα για διάφορους σκοπούς», έγραψε ο ηθοποιός στο Twitter του.

«Απλά ήθελα να σας ενημερώσω ότι εάν κάποιος σας πει ότι είμαι εγώ, λέει ψέματα. Ποτέ δεν επικοινωνώ μέσω πλατφορμών επικοινωνίας και ποτέ δεν θα απευθυνόμουν μεμονωμένα σε θαυμαστές μου ζητώντας τους χρήματα. Οποιαδήποτε επικοινωνία από εμένα είναι μόνο δημόσια, από τις πραγματικές σελίδες που διαθέτω στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η όποια συγκέντρωση χρημάτων γίνεται μέσω δημόσιων εκστρατειών», πρόσθεσε.

«Αισθάνομαι ευγνώμων από την απίστευτη αγάπη, την υποστήριξη και την γενναιοδωρίας που δείχνει η μικρή μας κοινότητα. Κάποιοι θέλουν να επωφεληθούν από αυτό, οπότε ας προστατευτούμε. Σας αγαπάω και μείνετε ασφαλείς…», κατέληγε το μήνυμα του 52χρονου σταρ.

Όπως σημειώνει το Page Six, ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα, καθώς ήταν ο έκτος πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός για το 2017, κερδίζοντας 48 εκατ. δολάρια, σύμφωνα με το Forbes.

Πάντως, ο Άιρον Μαν δεν είναι ο μόνος που πέφτει θύμα εκμετάλλευσης από απατεώνες.

Νωρίτερα φέτος, ο τραγουδοποιός Μπραντ Πέισλι είχε προειδοποιήσει τους θαυμαστές του να προσέχουν τους απατεώνες.

«Ελάτε. Μην πέφτετε στην παγίδα. Μην στέλνετε χρήματα σε κανέναν που ισχυρίζεται ότι είμαι εγώ ή κάποιος άλλος», είχε γράψει.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact