ΕΛΛΑΔΑ

«Έπινα και δεν ήξερα τι έκανα, μόνο η Ρεζάτα με ηρεμούσε»

«Βοήθεια» από τον ψυχίατρο ζητεί τώρα ο Αλβανός «πιστολέρο» Αρμπέρ Μπάκο καθώς κατά τη διάρκεια της απολογίας του στην 8η τακτική ανακρίτρια υπέβαλε αίτημα για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη ισχυριζόμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και «όταν πίνει δεν ξέρει τι κάνει και χάνει τον έλεγχο».

«Μόνο με την Ρεζάτα είμαι ήρεμος» φέρεται να είπε στην ανακρίτρια αναφερόμενος στην σύντροφο του, η οποία μετά την απολογία της για υπόθαλψη εγκληματία αφέθηκε ελεύθερη με όρους. Μάλιστα, εξομολογήθηκε στη δικαστική λειτουργό πως πρόθεση του είναι να την παντρευτεί.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του κατηγορούμενου, ο οποίος τελικά απολογήθηκε με τη βοήθεια διερμηνέα και χωρίς δικηγόρο, για σωρεία κακουργηματικών πράξεων μεταξύ των οποίων και για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε μπαρ στο Μεταξουργείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αρμπέρ Μπάκο στην απολογία του αποδέχθηκε όλες τις ενέργειες που του καταλογίζουν. Μάλιστα, αναφερόμενος στο επεισόδιο στο Μεταξουργείο είπε πως συμμετείχε μαζί με τον συγκατηγορούμενο του Ολντί αλλά σε καμία περίπτωση δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact