ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ σε Κουμουτσάκο: Nυν υπέρ πάντων ο αγών υπέρ της διαπλοκής

«Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα προκειμένου να δικαιολογήσει τη διαιώνιση του παράνομου καθεστώτος των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ επιτιθέμενος κατά του Γιώργου Κουμουτσάκου.

«Η ΝΔ δεν χάνει ευκαιρία για να υπενθυμίζει ότι είναι φερέφωνο της διαπλοκής. Στη σημερινή του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, αφού αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι το θεσμικό πλαίσιο των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών είναι “απορυθμισμένο”, ότι υπάρχουν σημάδια “ασυδοσίας”, φτάνοντας ακόμα και στο σημείο να κάνει λόγο για “παθολογίες του παρελθόντος”, έδωσε τον υπέρ πάντων αγώνα προκειμένου να δικαιολογήσει τη διαιώνιση του ίδιου παράνομου καθεστώτος!», σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ταυτόχρονα ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει πως «αντί ο εκπρόσωπος της ΝΔ να λασπολογεί κατά της κυβέρνησης, καλό θα είναι να εξηγήσει στον ελληνικό λαό ποιες κυβερνήσεις και ποια κόμματα συνέπραξαν στη δημιουργία των “παθολογιών” στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο. Και, επίσης, να εξηγήσει ποια είναι η θέση του κόμματός του αναφορικά με το αν τηρήθηκαν οι αρχές του ελεύθερου ανταγωνισμού, για τους οποίους κόπτεται, στους όρους δανειοδότησης των ΜΜΕ από το τραπεζικό σύστημα κατά το πρόσφατο διάστημα».

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί επίσης τον κ. Κουμουτσάκο «να θυμηθεί ποιος μπλοκάρισε τη σύσταση του ΕΣΡ, για το οποίο τώρα τόσος πολύς λόγος γίνεται» και τη ΝΔ να απαντήσει «αν έχει τελικά κάποια θέση σχετικά με το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο εκτός από τις υπαγορεύσεις του συστήματος διαπλοκής που τη στηρίζει;».
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact