ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έρχεται η πολιτική «ταφόπλακα» του Αλέξη Τσίπρα – «Πατώνει» ο ΣΥΡΙΖΑ

Η καταραμένη συμφωνία των Πρεσπών, δείχνει πως θα είναι η πολιτική «ταφόπλακα» του Αλέξη Τσίπρα. Το «τέλος» της πολιτικής του καριέρας, καθώς ο ελληνικός λαός δεν χώνεψε την μεγάλη προδοσία με την Μακεδονία μας.

Σε λίγους μήνες, στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, η κάλπη θα δείξει το δρόμο σε έναν πρωθυπουργό που θα μείνει στην ιστορία ως το καλύτερο παιδί των Ευρωπαίων, αυτός που έκανε όλα τα θελήματά τους, αυτός που έλεγε «φονιάδες των λαών Αμερικάνοι» και κατέληξε το καλύτερο «βοήθημά» τους!

Όποιος δει προσεκτικά τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, θα διαπιστώσει πως οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο «πατώνουν», γκρεμίζονται στην κυριολεξία.

Και είναι σίγουρο πως μια συντριπτική ήττα στις ευρωεκλογές και στις δημοτικές εκλογές, θα οδηγήσει σε στρατηγική – μεγάλη – ήττα στις εθνικές κάλπες που θα ακολουθήσουν.

Ειδικότερα:

– Στην Αθήνα, πρώτο φαβορί – εν απουσία άλλου σοβαρού… υποψηφίου – είναι ο Κώστας Μπακογιάννης. Ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος βρίσκεται στην 5η θέση και δεν αποκλείεται να τον περάσει ακόμα και ο Νίκος Σοφιανός από το ΚΚΕ! Μιλάμε, για μεγάλη ήττα! Αυτός είναι ο… άχαστος, που έλεγε ο Αλέξης Τσίπρας. Να φανταστείτε πως οι Αθηναίοι, δεν τον… ξέρουν!

– Στην Περιφέρεια Αττικής, ο Γιώργος Πατούλης προηγείται σημαντικά της Ρένας Δούρου. Βέβαια, μια ήττα της νυν περιφερειάρχη, θα προκαλέσει περισσότερους πονοκεφάλους στον Τσίπρα, αφού δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια, στην περίπτωση που τεθεί θέμα ηγεσίας στον ΣΥΡΙΖΑ…

– Στην Θεσσαλονίκη, έχει πέσει πολύ… χρήμα! Ωστόσο, η εκλεκτή, Κατερίνα Νοτοπούλου έρχεται δεύτερη και καταϊδρωμένη από τον Νίκο Ταχιάο που υποστηρίζεται από τη Ν.Δ. Σημαντική λεπτομέρεια. Ακόμα και… καραμανλικά στελέχη, επιτίθενται στον υποψήφιο της γαλάζιας παράταξης υπέρ της Νοτοπούλου. Απίθανα πράγματα…

– Τέλος, στον Πειραιά, ο Γιάννης Μώραλης είναι το ξεκάθαρο φαβορί ενώ ανεβαίνει ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, γνωστός Πειραιώτης γιατρός, ο Νίκος Βλαχάκος, ο αδελφός του ήρωα των Ιμίων Παναγιώτη Βλαχάκου. Όσον αφορά τον Νίκο Μπελαβίλα, που κατεβαίνει με την σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, θα τον ψηφίσουν μόνο οι σκληροπυρηνικοί της Κουμουνδούρου…

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact