ΚΑΙΡΟΣ

Ερχονται δύο χιονιάδες σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Ο έμπειρος προγνώστης καιρού της ΕΡΤ με νέα ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, δίνει τα μέχρι στιγμής δεδομένα για τον χιονιά που έρχεται το απόγευμα της Δευτέρας, αλλά και έναν ακόμη που αναμένεται την Τετάρτη.

Διαβάστε αναλυτικά όσα έγραψε:

«Με το πέρας του χιονιά των τελευταίων ημερών, δύο φαίνεται να είναι οι περιπτώσεις που θα μας απασχολήσουν την επόμενη εβδομάδα και θα προσπαθήσω να σας ενημερώσω το Σαββατοκύριακο!

Η μία αφορά στην Αττική, την Εύβοια και τις Σποράδες και το πόσο αξιόλογες θα είναι οι προβλεπόμενες χιονοπτώσεις ακόμα και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα τη νύχτα της Δευτέρας προς τη Τρίτη και η δεύτερη περίπτωση αφορά στο αν τελικά το βαρομετρικό χαμηλό που την Τετάρτη ανεμένεται να φέρει βροχές και νοτιάδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας, προλάβει εκτός από τα ορεινά να δώσει και αξιόλογες χιονοπτώσεις και σε πεδινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που θα προϋπάρχουν».

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact