ΥΓΕΙΑ

Ερευνητικό πρόγραμμα για τη δημιουργία της «νέας γενιάς» καλλυντικών

Η εξέλιξη της επιστήμης και η ανάπτυξη της έρευνας αλλάζει όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για τα καλλυντικά, τη δράση τους και τα αποτελέσματά τους στην επιδερμίδα.

Μία επιστημονική έρευνα έχει ξεκινήσει, σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, με στόχο τη δημιουργία μίας «νέας γενιάς» καλλυντικών με ενισχυμένη δραστικότητα.

Σκοπός της έρευνας, η οποία χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι η ανάπτυξη νέων δομών ώστε τα «νέας γενιάς» καλλυντικά να εμφανίζουν τα επιθυμητά αποτελέσματα άμεσα και για μακρύ χρονικό διάστημα, όπως και να επιτύχουμε την επιμήκυνση του χρόνου ζωής τους.

Οι νέες αυτές δομές θα βασιστούν σε τεχνολογίες αιχμής στο πεδίο του εγκλωβισμού βιοδραστικών ουσιών, όπως η ξήρανση με ψεκασμό και η ηλεκτροστατική ινοποίηση.

Οι φόρμουλες που θα αναπτυχθούν στα πλαίσια του συγκεκριμένου προγράμματος υπακούουν στην αυστηρή Ευρωπαϊκή νομοθεσία που διέπει τα καλλυντικά προϊόντα και όλες οι χρησιμοποιούμενες ουσίες είναι ελεγμένες και εγκεκριμένες, μετά από ενδελεχείς τοξικολογικές μελέτες.

Στην πανευρωπαϊκή αυτή έρευνα συμμετέχει το Εργαστήριο Σχεδιασμού και Ανάλυσης Διεργασιών (ΕΣΑΔ) της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, ερευνητικά κέντρα και εταιρείες, με ηγετικό ρόλο στον χώρο των καλλυντικών και των φαρμάκων.

Η μοναδική ελληνική μάρκα καλλυντικών που συνεργάζεται με το ΕΣΑΔ στην πανευρωπαϊκή αυτή έρευνα είναι τα δερμοκαλλυντικά YOUTH LAB.

Τα ελληνικά δερμοκαλλυντικά YOUTH LAB. σε συνεργασία με αναγνωρισμένους έλληνες επιστήμονες του κλάδου από ανεξάρτητα ερευνητικά εργαστήρια, έχουν ήδη αναπτύξει τεχνολογικά προηγμένες φόρμουλες, οι οποίες ενισχύουν τις μεταβολικές λειτουργίες της επιδερμίδας και οδηγούν σε ορατή αποκατάσταση της νεανικότητας του δέρματος!

Τα προϊόντα YOUTH LAB. συστήνονται από δερματολόγους και διανέμονται στα φαρμακεία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη διεύθυνση youthlab.com.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact