ΚΟΣΜΟΣ

Ερντογάν: Η Γερμανία προστατεύει τους τρομοκράτες

«Διαπράττει αυτοκτονία το Βερολίνο»

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι η Άγκυρα θα θεωρεί τη Γερμανία σαν μια χώρα που «προστατεύει» τους τρομοκράτες, εφόσον αρνείται να εκδόσει στην Τουρκία τους υποστηρικτές του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο κατηγορούν οι τουρκικές αρχές ως υποκινητή της απόπειρας πραξικοπήματος του περασμένου Ιουλίου, σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, που αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σε συνέντευξή του στην εβδομαδιαία γερμανική εφημερίδα Die Zeit ο Ερντογάν είπε επίσης ότι «η Γερμανία διαπράττει αυτοκτονία» επειδή δεν του επιτρέπει να μιλήσει σε Τούρκους που ζουν στη χώρα.

Ο Τούρκος πρόεδρος σημείωσε πάντως ότι η Τουρκία και η Γερμανία χρειάζονται η μία την άλλη και πρόσθεσε ότι «δεν έχει κανένα πρόβλημα» με την καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact