ΖΩΔΙΑ

Ερωτεύτηκες; Τι να περιμένεις από κάθε ζώδιο

ΖΥΓΟΣ
Ένα από τα αναπάντητα ερωτήματα της Αστρολογίας είναι αν ο τίτλος του «ζωδίου των σχέσεων» αποδόθηκε στον Ζυγό με κλήρωση. Ή και με μέσον. Διότι μπορεί να ζει για τον έρωτα, αλλά το ίδιο κάνει και πολύς άλλος κόσμος. Κι επίσης, το πρόβλημα είναι το πώς ακριβώς ζει για τον έρωτα, έτσι που είναι διαρκώς μέσα στην αμφιβολία. Τον βλέπεις να μαδά διαρκώς μια μαργαρίτα με το ερώτημα «Αγαπώ; Δεν αγαπώ;». Ή, για να το κάνει πιο ιντριγκαδόρικο, βάζει κι άλλα πρόσωπα στο παιχνίδι και δεν ξέρει ποιο από τα δύο (τρία, τέσσερα…) να διαλέξει. Είναι κιόλας ότι δεν αντέχει καθόλου μόνος και αγχώνεται για να κάνει την καλύτερη επιλογή. Τώρα, αν είσαι εσύ αυτή η επιλογή, θα δείξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός αγαπά με πάθος και αφοσίωση, αλλά ξέρεις πώς γίνεται καμιά φορά, όπου ακόμα και το πιο καλομαγειρεμένο φαγητό μπορεί να σου πέσει βαρύ, αν το παρακάνεις. Έτσι και ο έρωτας αυτού του ζωδίου είναι τιτανοτεράστιος, αλλά αν για κάποιο λόγο κάτι τον τσινήσει, ορμά σαν αφηνιασμένος ελέφαντας και ισοπεδώνει τα πάντα. Μέσα σου, μέσα του, έξω σας, γενικά. Ο Σκορπιός δίνει αρκετά στη σχέση, νομίζει ότι δίνει πααάρα πολλά και ζητά από σένα ανταπόδοση, στη βάση του «πααάρα πολλά». Κάτι σαν τους δανειστές της Ελλάδας. Υπογράφεις μνημόνιο και δεσμεύεσαι επ’ αόριστον. Κι αν δεν θελήσει εκείνος να το κόψετε (χλομό, γιατί έχει το πείσμα και την επιμονή στο αίμα του), δεν το κουνά ρούπι από κοντά σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τον Τοξότη δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για τίποτα, γιατί έτσι έχει φτιαχτεί. Σήμερα είναι, αύριο δεν είναι, κι είναι πάλι μεθαύριο. Μοιάζει σαν να ρωτάς πού πάει η φλόγα όταν σβήνει. Όπου θέλει πάει. Το γεγονός λοιπόν ότι σε ερωτεύτηκε, δεν συνεπάγεται όλα αυτά τα τρομακτικά (κατ’ εκείνον) περί κοινού σας μέλλοντος, που πλάθει το πονηρό μυαλό σου. Λέξεις όπως «αποκλειστικότητα» και «δέσμευση», του ακούγονται σαν εκκωφαντικοί κεραυνοί. Ξυπνά μέσα του το άγριο ζώο, που ενστικτωδώς ορμά να κρυφτεί μέχρι να περάσει η θύελλα. Γι’ αυτό πρόσεξε πώς μιλάς μπροστά του. Α, κι εκείνη τη λεξούλα με τα πέντε γράμματα που αρχίζει από «γ» και τελειώνει σε «άμος» μην την αναφέρεις ποτέ, αν θες να τον ξαναδείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Αιγόκερως είναι το πιο σοβαρό άτομο του ζωδιακού και δεν χάνει τα μυαλά του με τους έρωτες, όπως οι υπόλοιποι. Για την ακρίβεια ερωτεύεται σαν να κάνει… συνοικέσιο στον εαυτό του. Αν θα σε διαλέξει, είναι επειδή με τα προσόντα σου καλύπτονται οι λίστες των προδιαγραφών του. Και σε αυτό το πλαίσιο, όπως πήγαιναν καλά οι παλιοί γάμοι που κανόνιζαν οι γονείς και οι προξενήτρα, δηλαδή τα κουτάκια των «πρέπει» που έχει στο μυαλό του, έτσι μπορούν να κυλήσουν ήρεμα οι έρωτες του Αιγόκερου. Πολιτισμένα, χωρίς εξάρσεις και εξάψεις. Αν θες ένα ζώδιο για σπίτι, πέτυχες διάνα. Ευσυνείδητος, αξιόπιστος, τυπικός σε όλα του. Μα σε όλα. Και σε αυτό που κατάλαβες.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact