ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έσπασε η «γκίνια», πήρε διπλό στο Αγρίνιο ο Παναθηναϊκός

Με γκολ του Γιάννη Μπουζούκη στο 32’ ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, παίζοντας από το 59’ με δέκα λόγω αποβολής του Κάτσε.

Σεφτέ στις νίκες για το 2019 με… παναθηναϊκή ψυχή έκανε απόψε στο Αγρίνιο το τριφύλλι μετά την επικράτησή του απέναντι στον τοπικό Παναιτωλικό με 1-0 χάρη στο γκολ του Μπουζούκη στο 32’.

Παρά το γεγονός ότι οι «πράσινοι» αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 59’ (αποβολή Κάτσε με δεύτερη κίτρινη), επέστρεψαν στα επιτυχημένα αποτελέσματα χάρη και μπήκαν ξανά σε θέση οδηγού όσον αφορά την πέμπτη θέση, σημειώνοντας μάλιστα το πρώτο τους διπλό στο φετινό πρωτάθλημα μακριά από το ΟΑΚΑ από τα μέσα Σεπτέμβρη του 2018, όταν είχε επικρατήσει με 3-1 της Λάρισας μέσα στον «κάμπο».

Το «τριφύλλι» έδωσε έμφαση στη συνοχή των γραμμών και την ανασταλτική του λειτουργία, κυκλοφορώντας ταυτόχρονα τη μπάλα με ορθολογικό τρόπο και κοντινές πάσες από την άμυνα προς την επίθεση.

Πολλούς κενούς χώρους προς εκμετάλλευση δεν βρήκαν οι «πράσινοι» στο πρώτο ημίχρονο εξαιτίας της καλής οργάνωσης του Παναιτωλικού σε φάση άμυνας, πλην όμως στη δεύτερη υποσχόμενη ευκαιρία που δημιούργησαν άνοιξαν το σκορ με τον Μπουζούκη (32’) που ολοκλήρωσε μία σπουδαία ομαδική συνεργασία των Χατζηγιοβάνη και Μακέντα, με τον Ιταλό φορ να προσφέρει το γκολ στο… πιάτο.

Ο Παναιτωλικός στηρίχθηκε στο πρέσινγκ στη μεσαία γραμμή και τα κλεψίματα που θα προκαλέσουν λάθη στον αντίπαλο, αλλά στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να απειλήσει μόνο από στατική φάση (28’) με την κεφαλιά του Μαλή που έδιωξε σε κόρνερ ο Διούδης.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν με επιθετικές διαθέσεις στο ματς και η αποβολή του Κάτσε με δεύτερη κίτρινη στο 59’ υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό να έχει παθητικό ρόλο, με το ματς να αποκτά ως κεντρικό σημείο αναφοράς τη σκοπιμότητα για το αποτέλεσμα και να κυλάει δίχως υποσχόμενες ευκαιρίες.

Δείτε ολόκληρο το παιχνίδι του Παναιτωλικού-Παναθηναϊκού

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact