ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έσπασε την κατάρα ΠΑΟΚ και προκρίθηκε στους 16

Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι αυτός που κατάφερε να πάρει μια μεγάλη πρόκριση στα πέναλτι απέναντι στους Δανούς με 5-3 (2-1 η κανονική διάρκεια του αγώνα) με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη να είναι αυτός που με την απόκρουσή του, στην πρώτη εκτέλεση των παικτών της Μίντιλαντ, να δίνει την νίκη στην ομάδα του.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου βρέθηκαν από νωρίς σε σκορ πρόκρισης με τα τέρματα των Ζίβκοβιτς (20′) και Βιεϊρίνια (26′), όμως ένα γκολ του Χογκ δέκα λεπτά πριν το τέλος έστειλε τον αγώνα στην “ρώσικη ρουλέτα” με τον ΠΑΟΚ να είναι αυτός που τελικά πανηγύρισε.

Σκόρερ: 20′ Ζίβκοβιτς, 26′ Βιεϊρίνια – 80′ Χογκ

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ινγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (70′ Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας (90′ Σοάρες), Κούρτιτς, Αουγκούστο (74′ Καντουρί), Ζίβκοβιτς (104′ Σβαμπ), Μπίσεσβαρ (70′ Μιτρίτσα), Τσόλακ.

Μίντιλαντ (Χένρικσεν): Ολαφσον, Τίχοσεν, Σβιατσένκο, Ζουνίνιο (46′ Χεγκ), Αντερσον, Παουλίνιο (46′ Ντιρ), Ονιεντίκα, Εβάντερ, Ισακσεν (99′ Τσαρλς), Σίστο (46′ Μέγερ), Μπρουμάδο (73′ Λιντ)

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact