ΕΛΛΑΔΑ

«Έσβησε» η 27χρονη Κωνσταντίνα Αρβανίτη

Την τελευταία της πνοή άφησε η 27χρονη Κωνσταντίνα Αρβανίτη, όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαινε συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με αυτοκίνητο στη Μυτιλήνη.

Το δυστύχημα έγινε στο 4ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Μυτιλήνης-Καλλονής. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο με οδηγό έναν 45χρονο υπήκοο Αμερικής, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με δίκυκλη μοτοσικλέτα, που οδηγούσε ένας 26χρονος.

Στη μοτοσικλέτα επέβαινε και η 27χρονη Κωνσταντίνα Αρβανίτη η οποία υπέκυψε στα τραύματά της. Ελαφρά τραυματίσθηκε ο 26χρονος.

Η είδηση του τραγικού τροχαίου συγκλονίζει την κοινωνία της Μυτιλήνης καθώς η άτυχη νεαρή ήταν ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την Κωνσταντίνα που έφυγε, τόσο νωρίς και τόσο άδικα.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μυτιλήνης.

Με πληροφορίες από: lesvosreport.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact