Ο νεαρός άνδρας είχε τραυματιστεί βαρύτατα όταν το αυτοκίνητό του καρφώθηκε σε ελιά στη Δροσιά.
Τέλος στην εννιάμηνη μάχη για τη ζωή του έβαλε σήμερα ο 21χρονος άνδρας, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος σε νοσοκομείο της Αθήνας μετά από σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που είχε στη Δροσιά Χαλκίδας τον περασμένο Ιανουάριο.
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της 22ας Ιανουαρίου, όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος εξετράπη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, της πορείας του και «καρφώθηκε» με σφοδρότητα σε μια ελιά.
Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο νεαρός τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του οχήματος. Χρειάστηκε η επέμβαση ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό του.
Αμέσως μετά, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Λόγω της σοβαρότητας των κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων, κρίθηκε αναγκαία η διασωλήνωσή του και η άμεση μεταφορά του σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Αθήνας.
Εκεί, ο 21χρονος πάλεψε γενναία επί εννέα μήνες, δίνοντας μια άνιση μάχη, την οποία δυστυχώς έχασε σήμερα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους οικείους του.