ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εθιμοτυπική επίσκεψη Μητσοτάκη στο Συμβούλιο της Επικρατείας

«Ελπίζω σε μια τακτική και ειλικρινή συνεργασία»

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο Συμβούλιο της Επικρατείας, όπου τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος του δικαστηρίου Νικόλαος Σακελλαρίου.

Οι δύο άνδρες διήλθαν μπροστά από την προτομή του Ελευθερίου Βενιζέλου στο ισόγειο χώρο του δικαστικού μεγάρου, οπότε ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας αναφέρθηκε στο έργο του και την κοινή καταγωγή του Κρητικού πολιτικού με τον πρόεδρο της ΝΔ. Από την πλευρά του ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε τον Βενιζέλο «μεταρρυθμιστή και οραματιστή των δημοκρατικών θεσμών της χώρας».

Με την είσοδο του κ. Μητσοτάκη στο γραφείο του προέδρου του ΣτΕ, ο κ. Σακελλαρίου ανέφερε ότι «ο καιρός είναι βροχερός, αλλά θα ανοίξει» ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε: «Εύχομαι αυτό που λέτε να είναι συμβολικό για τη χώρα».

Οι δύο άντρες παρέμειναν στο γραφείο του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας περίπου 45 λεπτά και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε 15λέπτη ενημερωτική συνάντηση με τους 10 αντιπροέδρους του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου.

Αποχωρώντας ο κ. Μητσοτάκης είπε στον πρόεδρο του ΣτΕ ότι «ελπίζει σε μια τακτική και ειλικρινή συνεργασία».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact