ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Eurovision 2015: Να το πάμε το τραγούδι με ελληνικό στίχο! Ακούστε το

Το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision 2015, φαντάζομαι το έχετε ακούσει! Το One last breath, αυτή η μπαλάντα με την υπέροχη φωνή της Μαρίας Έλενας Κυριάκου.
Η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision παρουσιάσε για πρώτη φορά στην τηλεόραση το One Last Breath στα ελληνικά και ετσι δημιουργήθηκαν οι ιδέες: Να πάει το τραγούδι με ελληνικό στίχο στον διαγωνισμό!

Φαίνεται ότι τα ελληνικά ταιριάζουν περισσότερο στην μπαλάντα και πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να περάσει στον τελικό!

Σύμφωνα, με τους κανονισμούς της EBU και το INFE Greece, μάλλον κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατόν καθώς η ελληνική εκδοχή του τραγουδιού δεν κατατέθηκε στα μέσα Μαρτίου και για να μπορέσει να ακουστεί στην Αυστρία, θα πρέπει να κατατεθεί πρόστιμο ύψους 10.000 ευρώ.

Αλλά τι είναι 10.000 ευρώ; Τόσα θα μαζέψουν από διαφημιστικά και televoting!

Λιτός βίος αλλά η Eurovision … eurovision!

Ακούστε το …

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact