ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Eurovision 2016: Δείτε την πρώτη πρόβα των Argo στη σκηνή του διαγωνισμού

Μία γεύση από όσα έχουν ετοιμάσει για την παρουσίαση του Utopian Land αποκάλυψαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι Argo, κάνοντας την πρώτη τους πρόβα στη σκηνή του Globe Arena της Στοκχόλμης!

Η ελληνική αποστολή εμφανίστηκε ντυμένη στα λευκά, αν και όχι με τα ρούχα που θα φορέσει τη βραδιά του ημιτελικού, ενώ από την σκηνή δεν έλειπε η ποντιακή λύρα και το τύμπανο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τραγουδιού, οι Βλαδίμηρος Σοφιανίδης, Χριστίνα Λαχανά, Κώστας Τοπούζης, Αλέκος Παπαδόπουλος, Μαρία Έλμπρους και Βασίλης Ρόξενος χόρευαν, είτε μόνοι τους, είτε σε ζευγάρια. Μάλιστα, τη στιγμή της γέφυρας, τα παιδιά με τα μουσικά όργανα κάθονται στο πλάι και οι υπόλοιποι τέσσερις χορεύουν ποντιακά σε κύκλο!

Το τέλος του «Utopian Land» βρίσκει τους Argo παρατεταγμένους στη σειρά και τον χορευτή μπροστά τους και κάτω, ενώ το τραγούδι είναι «ντυμένο» με κόκκινο και χρυσαφί, χρώματα που παραπέμπουν σε φλόγες, αλλά και στον ανατέλλων ήλιο για τον οποίο μιλούν οι στίχοι!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η δεύτερη πρόβα θα γίνει την Παρασκευή, ενώ η Ελλάδα διαγωνίζεται στον α’ ημιτελικό, την ερχόμενη Τρίτη, 10 Μαΐου.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact