ΕΛΛΑΔΑ

Εξω από το υπ. Εργασίας οι οικοδόμοι -Ζητούν συνάντηση με τον Κατρούγκαλο [εικόνες]

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας πραγματοποιούν οι οικοδόμοι σύμφωνα με τους οποίους οι εργαζόμενοι που απασχολούνται σε οικοδομές και έχουν μόνιμη εργασία αποτελούν μόλις το 2%, ενώ η ανεργία αυξάνεται κάθε χρόνο και περισσότερο.

Το συνδικάτο οικοδομών της Αθήνας έχει ζητήσει να συναντηθεί με τον υπουργό Εργασίας κ. Κατρούγκαλο για να του παρουσιάσουν μία σειρά μέτρα για τη στήριξη των ανέργων οικοδομών.

Μερικά από αυτά είναι:η αύξηση του επιδόματος ανεργίας στα 600 ευρώ για όσο καιρό είναι άνεργοι, η πλήρης και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη., η μείωση των τιμολογίων ρεύματος, νερού και σταθερού τηλεφώνου κατά 50%, καμία διακοπή των παροχών αυτών για όλη την περίοδο της ανεργίας και η αναγνώριση ως συντάξιμου χρόνου του διαστήματος της ανεργίας.

Φωτογραφίες: Eurokinissi-ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact