ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Φίλιππος Πλιάτσικας: Το δημοσίευμα που τον εξόργισε … Πήρα και την έβρισα!

Τον Φίλιππο Πλιάτσικα φιλοξένησε το απόγευμα της Κυριακής ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στην εκπομπή JoinUs του ΣΚΑΙ. Ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε μεταξύ άλλων για τους Πυξ- Λαξ, αλλά και για το  δημοσίευμα που τον εξόργισε!

Αλλάξαμε πολλά ονόματα. Πυξ- Λαξ ονομαστήκαμε όταν γράψαμε τον πρώτο δίσκο. Στο στούντιο βρήκαμε το όνομα. Είχαμε διάφορα ονόματα που δεν ήταν για παρουσίαση, όπως «Παναγία Βόηθα», «Κινούμενοι Στόχοι». Σε ένα μπαράκι κάπου στα Νέα Λιόσια ήταν η πρώτη συναυλία και είχε από κάτω 7 άτομα. Παραδόξως έμειναν μέχρι το τέλος. Παρά το γεγονός ότι είχε παίξει ένας κιθαρίστας την προηγούμενη μέρα ο οποίος είχε σπάσει το stage. Δεν το είχαμε δει εμείς που ήμασταν πιωμένοι, είχα πέσει εγώ μέσα στην τρύπα, είχε χτυπήσει η κιθάρα και ήμουν τόσο κόκκαλο που δεν μπορούσα να κουρδίσω. Και παίξαμε όλη τη συναυλία ξεκούρδιστοι.

…το δημοσίευμα που τον εξόργισε:

Αυτό που μας είχε εξοργίσει σαν μπάντα, ήταν όταν παίζαμε στο Φεστιβάλ Άρδα. Ο συγχωρεμένος Μάνος Ξυδούς είχε ένα πρόβλημα και έπρεπε να έχει προσεκτική διατροφή και εκεί είχαν μόνο σουβλάκια και λουκάνικα. Ζήτησε, λοιπόν, κάτι άλλο εκτός από λουκάνικα.  Και την επόμενη μέρα μια δημοσιογράφος της Ελευθεροτυπίας έγραψε ότι οι Πυξ Λαξ για να παίξουν θέλουν σολομό, χαβιάρι και σαμπάνια. Την πήρα και την έβρισα. Η δημοσιογράφος μου απάντησε «οι διοργανωτές μου το είπαν».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact