ΕΛΛΑΔΑ

Φίλος Πατέρα Αντωνίου: «Μένει σε φιλικό σπίτι – Έχει άθλια ψυχολογία, φοβάται τα χειρότερα»

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekklisiaonline.gr, ο πατέρας Αντώνιος βρίσκεται σε φιλικό σπίτι, μαζί με την πρεσβυτέρα, σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Το ekklisiaonline.gr μίλησε με ιερέα, ο οποίος είναι φίλος και πνευματικός του πατέρα Αντωνίου. Αυτός ενημέρωσε πως μένει σε φιλικό σπίτι, είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, πολύ δύσκολη, τόσο αυτός, όσο και η πρεσβυτέρα.

Σύμφωνα με τον ιερέα, ο ίδιος ο πατέρας Αντώνιος λέει σε φιλικό του περιβάλλον «δεν ξέρω γιατί μου το κάνουν αυτό, δεν γνωρίζω τίποτα από όλα αυτά, δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Είναι μια “στημένη” ιστορία». Το περιβάλλον του φοβάται ακόμα και για τα χειρότερα. Συγκεκριμένα, αναφέρουν: «φοβόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα»

Ωστόσο, οι υπάλληλοι της «Κιβωτού του Κόσμου» δηλώνουν πως δεν γνωρίζουν πού βρίσκεται ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα. Μέχρι πρότινος, ο πατέρας Αντώνιος έμενε σε μια δομή της ΜΚΟ και κανείς από τους εργαζομένους και τους εθελοντές δεν ξέρει αν με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα έχει τη δυνατότητα να παραμείνει στο συγκεκριμένο κτίριο και αν θα επιτρέπεται να βλέπει τα παιδιά.

Στο όνομα της πρεσβυτέρας και της 86χρονης μητέρας του Αντώνιου η Κιβωτός

Παράλληλα, η Οικονομική Αστυνομία εξετάζει από τη Δευτέρα όλα τα οικονομικά στοιχεία της Κιβωτού του Κόσμου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr τα πρώτα ευρήματα από τον έλεγχο στην Κιβωτό του Κόσμου έδειξαν πως πρόκειται για Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ), με την πρεσβυτέρα, Σταματία Γεωργαντή, να κατέχει το 50%, και το υπόλοιπο ποσοστό (50%) να είναι στο όνομα της 86χρονης μητέρας του πατέρα Αντώνιου, η οποία μένει μόνιμα στη Χίο. Η πρεσβυτέρα και η μητέρα του π. Αντώνιου ήταν οι μόνες που μπορούσαν να σηκώσουν και χρήματα από τους λογαριασμούς.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact