ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φλαμπουράρης: Ο «μαγκωμένος» Τσίπρας και ο «μάγκας» Μεϊμαράκης

Τα σχόλιά του για τους πολιτικούς αρχηγούς στο ντιμπέιτ

Την παρουσία των πολιτικών αρχηγών στο χθεσινοβραδινό ντιμπέιτ σχολίασε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας σήμερα στον Βήμα FM.

«Εγώ νομίζω ότι ξεκίνησε με την πρώτη ερώτηση (ο Αλέξης Τσίπρας), που ήταν λίγο μαγκωμένος, αλλά, κατά τη γνώμη μου, στην πορεία πήρε φόρα. Ιδιαίτερα μετά την 4η, 5η ερώτηση, κυριαρχούσε. Για τον κ. Καμμένο, αυτό που μπορώ να πω είναι ότι η συνεργασία, την οποία είχαμε για έξι μήνες, ήταν άψογη. Εγώ δεν θα έλεγα ποτέ, όμως, για λαθρομετανάστες», ανέφερε.

Για τον κ. Μεϊμαράκη σχολίασε πως «θέλει να κάνει τον μάγκα. Δεν είναι αυτά σοβαρά πράγματα. Το τι έχει πει για τον Τσίπρα, ούτε στα καφενεία δεν τα λένε αυτά. Είναι ο χαρακτήρας του τέτοιος. Εγώ νομίζω κρίνεται από τον ελληνικό λαό».

«Πάνω από 4 μονάδες νίκη του ΣΥΡΙΖΑ»

Ο κ. Φλαμπουράρης μίλησε και για τις μετεκλογικές συνεργασίες, παρατηρώντας πως «την επόμενη μέρα, τη βλέπω με μια κυβέρνηση με ισχυρή πλειοψηφία και μέσα ο ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί η κοινοβουλευτική παρουσία των ΑΝΕΛ, ούτως ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε την συνεργασία. Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι ότι δεν θα έχουμε συνεργασία και δεν θέλουμε να έχουμε συνεργασία με δυνάμεις, οι οποίες κρατάνε την ίδια πολιτική, η οποία οδήγησε τα τελευταία σαράντα χρόνια τη χώρα σε αυτή την καταστροφή. Αυτές που κυβέρνησαν μέχρι τώρα, εάν συνεχίσουν να έχουν το ίδιο πρόγραμμα, πώς θα συνεργαστούμε; Εγώ ακούγοντας χθες την κυρία Γεννηματά, δεν κατάλαβα ότι μπορεί να συνεργαστούμε. Θεωρώ ότι μπορεί να υπάρχουν εκπλήξεις σε ό,τι αφορά το πολιτικό σκηνικό που μετά τις εκλογές θα διαμορφωθεί».

Πάνω από 4 μονάδες νίκη του ΣΥΡΙΖΑ είναι η εκτίμησή του, όπως ανέφερε. «Θα υπάρχει και η στήριξη, άμα δεν θέλουν να πάμε σε εκλογές. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε πρώτο κόμμα», σημείωσε.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact