ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Φώτης Σεργουλόπουλος: Τι θα πει στον γιο του για τη μητέρα του

Τρισευτυχισμένος ο  Φώτης Σεργουλόπουλος με τον γιο του Γιώργο. Ο παρουσιαστής σε σύνεντεξη  μιλά για το δώρο της πατρότητας που ευτύχησε να ζήσει στα 50 του χρόνια αλλά και για τη γυναίκα που του το χάρισε.

Ο ίδιος συνεχίζει μιλώντας στο people:«Μοιάζει πολύ και στον μπαμπά μου… Έκανα το παιδί τώρα, γιατί οι συγκυρίες ήρθαν έτσι. Βρέθηκε ένας άνθρωπος με τον οποίο είχα σχέση και μπόρεσα να αποκτήσω ένα παιδί. Όλα παίζουν ένα ρόλο».

«Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μια προτεραιότητα και έχει αλλάξει ο ρόλος μου στη ζωή. Έγινα μπαμπάς. Αυτός ο ρόλος μαθαίνεται σιγά σιγά. Μέχρι τώρα ήμουν γιος και, αν θες, πολλές φορές συμπεριφερόμουν και σαν γιος.

Τώρα δεν έχω τα περιθώρια να συμπεριφερθώ ως γιος. Ο κόσμος, πλέον, με βλέπει διαφορετικά. Δεν με αντιμετωπίζει ως εργένη, αλλά ως πατέρα». Όσο για την απουσία της μητέρας του Γιώργου από τη ζωή τους ο Φώτης Σεργουλόπουλος ξεκαθαρίζει: «Έχω μια μεγάλη οικογένεια, που αποτελείται από πολλούς ανθρώπους, με τους οποίους είμαι στενά δεμένος. Υπάρχουν παιδιά, τα οποία μεγαλώνουν μόνο με τον ένα γονιό και μεγαλώνουν πάρα πολύ καλά, διότι παίρνουν αξίες. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάτι περισσότερο να πω πάνω σε αυτό. Ο Γιώργος μεγαλώνει μέσα σε μια αρμονική οικογένεια».

Και αν ο μικρός Γιώργος μεγαλώνοντας αρχίσει να ρωτάει για τη μητέρα του, ο Φώτης Σεργουλόπουλος λέει: «Έχω σκεφτεί τα πάντα. Δεν θα μπω, όμως, σε λεπτομέρειες. Δεν θα διηγηθώ σε κανέναν το πώς θα διαχειριστώ τη ζωή μου και το παιδί μου. Δεν αφορά κανέναν η ζωή μου, για να την κάνω ανάγνωσμα».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact