ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στην Σουηδία: Γιατρός απαγάγει, φυλακίζει και βιάζει νεαρή γυναίκα επί μια εβδομάδα

Ένας Σουηδός γιατρός συνελήφθη με την κατηγορία της απαγωγής, ομηρείας και βιασμού μιας 30χρονης γυναίκας, την οποία και κρατούσε φυλακισμένη επί 6 ημέρες σε ειδικό δωμάτιο που είχε κατασκευάσει για αυτόν τον λόγο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της σουηδικής εφημερίδας Aftonbladet η γυναίκα απήχθη από το σπίτι της στην Στοκχόλμη με την βοήθεια του γνωστού «χαπιού του βιασμού», Rohypnol, προτού μεταφερθεί 350 χιλιόμετρα μακρυά από την σουηδική πρωτεύουσα, στην πόλη Kristianstad, όπου κρατήθηκε παρά τη θέληση της για 6 ημέρες.


Η αποκάλυψη έγινε όταν ο γιατρός, ανησυχώντας για την αναζήτηση της νεαρής κοπέλας από τις αρχές, πήγε μαζί της στο τοπικό αστυνομικό τμήμα ώστε να δώσει το παρόν και να σταματήσουν οι έρευνες, αλλά εκεί σύντομα η κοπέλα αποκάλυψε την αλήθεια και ο δράστης έπεσε στα χέρια της δικαιοσύνης.
Η γυναίκα κατά τη διάρκεια της κράτησης της βιάστηκε επανειλημμένως από τον γιατρό, με την δράση και των υπνωτικών χαπιών, ενώ αναγκάστηκε από τον δράστη σύμφωνα με πληροφορίες να λάβει και αντισυλληπτικά χάπια. 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact