ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στο Μιλάνο: Παιδαγωγοί κακοποιούσαν και δάγκωναν παιδιά σε παιδικό σταθμό

Ο ιδιοκτήτης και οι υπεύθυνοι παιδαγωγοί ενός ιδιωτικού παιδικού σταθμού, συνελήφθησαν στο Μιλάνο, με την κατηγορία σοβαρών κακοποιήσεων σε βάρος δώδεκα μικρών παιδιών.

Όπως απέδειξαν κάμερες κλειστού κυκλώματος που είχαν τοποθετήσει οι καραμπινιέροι, οι παιδαγωγοί έσπρωχναν, πετούσαν με βία στα κρεβάτια και σε ορισμένες περιπτώσεις δάγκωναν τα μικρά παιδιά, για να τα φοβερίσουν και να τα τιμωρήσουν για υποτιθέμενες αταξίες τους.

Σε κάποιες άλλες περιπτώσεις, σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, τα μικρά παιδιά καθηλώνονταν στις καρέκλες επί ώρες, δεμένα με ζώνες, ενώ βρέθηκε και ένα μικρό, σκοτεινό δωμάτιο, που λειτουργούσε ως «απομόνωση».

Όταν οι γονείς των παιδιών εντόπισαν μώλωπες και τραύματα, ζήτησαν εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη του παιδικού σταθμού, ο οποίος προσπάθησε να δικαιολογηθεί προσφεύγοντας σε απίθανες δικαιολογίες. Η κινητοποίηση των καραμπινιέρων κατάφερε να φέρει στο φως την πολλοστή αυτή περίπτωση κακοποιήσεων παιδιών σε μεγάλη ιταλική πόλη.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact