ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη χωρίς τέλος από το ΙSIS: Βάζουν παιδιά να παίζουν κρυφτό με αιχμαλώτους και να τους σκοτώνουν [βίντεο]

Φρίκη προκαλεί το νέο βίντεο που δημοσίευσαν οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους. Σε αυτό παιδιά που δεν είναι μεγαλύτερα από 8 χρονών φαίνονται να παίζουν «κρυφτό» με τους κρατούμενος των τζιχαντιστών και στο τέλος να τους σκοτώνουν.

Γυρισμένο στην επαρχία Ντέιρ αλ-Ζορ της Συρίας, το βίντεο δείχνει έξι νεοσύλλεκτους να τρέχουν στα χαλάσματα ενός κάστρου για να εντοπίσουν τους αιχμαλώτους των τζιχαντιστών που κρύβονται τρομοκρατημένοι. Με τα χέρια τους δεμένα πισθάγκωνα, είναι αναγκασμένοι να περιμένουν μέχρι να έρθει ο θάνατός του, από τα μικρά παιδιά που τους πυροβολούν από μικρή απόσταση.

Αμέσως μόλις τελειώσουν την αποστολή τους, κάθε νεοσύλλεκτο παιδί επιστρέφει στον εκπαιδευτή για να παραδώσει το όπλο και να συνεχίσει το αιματηρό «παιχνίδι» από άλλο εκπαιδευόμενο.

Τα θύματα περιγράφονται ως «γιοι των Εβραίων» και πράκτορες του Άσαντ.

Σε άλλο σημείο του βίντεο, τα παιδιά που προέρχονται από διάφορα μέρη, φαίνονται να διδάσκονται πολεμικές τέχνες και αυτοάμυνα, ενώ παράλληλα τους διδάσκεται και το Κοράνι.

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact