ΚΟΣΜΟΣ

Φρουρός σωριάστηκε λιπόθυμος στα γενέθλια της βασίλισσας [βίντεο]

Ενα απρόοπτο περιστατικό «επισκίασε» για λίγο την μεγαλειώδη κατά τα άλλα εκδήλωση για τα γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ.

Κατά τη διάρκεια του εορτασμού για τα 90α γενέθλια Αυτής Μεγαλειότητος ένας φρουρός παρά την άρτια εκπαίδευση του λιποθύμησε και σωριάστηκε στο έδαφος.

Αμέσως δίπλα του έσπευσε μια γυναίκα και δυο νοσηλευτές. Από ότι έγινε αργότερα γνωστό ο άνδρας είναι καλά στην υγεία του ενώ τα ακριβή αίτια της αδιαθεσίας του παραμένουν άγνωστα.

Η Βασίλισσα Ελισάβετ που γεννήθηκε στις 21 Απριλίου είναι η μακροβιότερη βασίλισσα της Γηραιάς Ηπείρου. Σύμφωνα με την παράδοση αιώνων τα γενέθλια της γιορτάζονται δυο φορές. Την πρώτη, την ημέρα της γέννησης της σε στενό οικογενειακό κύκλο και τη δεύτερη τον Ιούνιο.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact