ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Δεκανίκια ας αναζητήσουν αλλού ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ

«Η Κεντροαριστερά χαράζει αυτόνομη πορεία»

«Έχουν υπογράψει δεσμεύσεις μέχρι το 2060. Ας μην κοροϊδεύουν λοιπόν, ας μη μιλούν για το τέλος ων μνημονίων, δεν είμαστε χώρα λωτοφάγων». Αυτό σημείωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, μιλώντας χθες το βράδυ σε συγκέντρωση στα Βριλήσσια. και συμπλήρωσε πως «η σημερινή ημέρα χαρακτηρίστηκε και ως Μαύρη Παρασκευή για τα νοικοκυριά, γιατί με τόσους φόρους ο λογαριασμός είναι δυσβάστακτος».

Η κ. Γεννηματά επανέλαβε ότι η Κεντροαριστερά χαράζει αυτόνομη πορεία. «Δεκανίκια ας αναζητήσουν αλλού ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ» τόνισε, ενώ υπογράμμισε ότι θα διεκδικεί την ενίσχυσή της με ήθος, στηριγμένη στις αξίες της Δημοκρατικής Παράταξης και στο πρόγραμμα της. «Είμαστε οι μόνοι που έχουμε καταθέσει σχέδιο διακυβέρνησης, το Σχέδιο Ελλάδα», είπε.

Όσον αφορά στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, η Φώφη Γεννηματά κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν μαζικά στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου, σημειώνοντας ότι «η μεγάλη συμμετοχή δίνει και μεγάλη δυναμική».

«Ζήτω ψήφο εμπιστοσύνης. Καθαρή εντολή από τις 5 του Νοέμβρη για να πάμε όλοι μαζί μπροστά», επεσήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact