ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεννηματά: Κανείς δεν περιορίζει το δικαίωμα των πολιτών για διαδήλωση

Επίθεση προς τον Υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη

Θέση κατά του Νίκου Φίλη και των δηλώσεών του για τη συγκέντρωση της 15ης Ιουνίου, πήρε η Φώφη Γεννηματά, εξαπολύοντας επίθεση προς τον υπουργό Παιδείας.

«Κανείς κύριος Φίλης δεν μπορεί να το περιορίσει το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώνουν. Η κοινωνία έχει το δικαίωμα να αντιδρά και είναι λογικό όταν η κυβέρνηση φέρνει αυτή την συμφωνία», τόνισε η Φώφη Γεννηματά αναφορικά με τις δηλώσεις του κ.Φίλη. Στη συνέχεια εξέφρασε την άποψη ότι όλες οι κινήσεις πρέπει να έχουν ταυτότητα, να μην είναι απολίτικες, σημειώνοντας πως «έτσι λειτουργούν οι δημοκρατίες».

Πάντως, η ώφη Γεννηματά ξεκαθάρισε πως ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά «ο κάθε ένας μπορεί να έχει διαφορετική άποψη, εγώ δεν είμαι Φίλης».

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact