ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Έχω δεχτεί πρόταση για την θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ

«Έχω ζήσει στη ζωή μου χωρίς καρέκλα»

Αποκαλυπτικός ήταν ο υποψήφιος για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε σημερινές του ραδιοφωνικές δηλώσεις παραδέχτηκε ότι έχει δεχτεί πρόταση για την θέση του αντιπροέδρου στου κόμμα σε περίπτωση που δεν εκλεγεί ο ίδιος.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», ο κ. Γεωργιάδης ερωτηθείς για το αν στην περίπτωση μη εκλογής του θα δεχτεί κάποια θέση αντιπροέδρου από τον επόμενο πρόεδρο της ΝΔ, απάντησε: «Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι παρασκηνιακώς τέτοιες προτάσεις μου έχουν γίνει και τις έχω ήδη απορρίψει. Προτάσεις τέτοιου τύπου ναι, μου έχουν προταθεί. Εγώ συμφωνίες κάνω μόνο σε επίπεδο πολιτικών αρχών και ποτέ σε επίπεδο πολιτικών θέσεων. Έχω ζήσει στη ζωή μου χωρίς καρέκλα, την έχω διώξει την καρέκλα για να ακολουθήσω τις πολιτικές μου αρχές και μπορώ να το ξανακάνω και στο μέλλον. Λέω στον κόσμο να προσέχει πολύ καλά ποιους ψηφίζει. Να ψηφίζει πολιτικούς με αρχές και να ψηφίζει πολιτικούς που του λένε τι θα κάνουν με τη ψήφο τους».

Για το ενδεχόμενο σε περίπτωση εκλογής Τζιτζικώστα να οριστεί επικεφαλής της ΝΔ στη Βουλή ο Μάκης Βορίδης ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «ο  κ. Τζιτζικώστας μπορεί να βάλει όποιον θέλει επικεφαλής της ΝΔ στη Βουλή αλλά ο Τσίπρας δεν θα συνομιλεί μαζί του. Η ΝΔ θα είναι κοινοβουλευτικά ανύπαρκτη».

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε και στον Μάκη Βορίδη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν μ’ ενόχλησε που ο κ. Βορίδης στήριξε τον Τζιτζικώστα. Με ενόχλησε το επιχείρημα που χρησιμοποίησε για την επιλογή του, ότι ο κ. Τζιτζικώστας είναι η λύση στην ιδεολογική  ηγεμονία της Αριστεράς».

Για την προσωπική σχέση του με τον Μάκη Βορίδη είπε ότι «οι φιλίες αποδεικνύονται στην πράξη» και συνέχισε ότι ο κ. Βορίδης είχε εξ αρχής εκφράσει την αντίθεσή του στην υποψηφιότητά του.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact