ΚΟΣΜΟΣ

Γιαγιά σκότωσε τον ανάπηρο εγγονό της γιατί φοβόταν πως η ίδια θα πέθαινε κι εκείνος θα έμενε αβοήθητος

Η 87χρονη ομολόγησε την πράξη της

Το νήμα της ζωής του ανάπηρου εγγονού της έκοψε μία γυναίκα από τη Φλόριντα, η οποία του έδωσε υπερβολική δόση ουσιών επειδή πίστευε πως η ίδια θα πέθαινε σύντομα και ο 30χρονος δεν θα είχε κανέναν να τον φροντίσει.

Η 87χρονη Lillian Parks είναι πιθανό να αντιμετωπίσει κατηγορία για φόνο μετά την ομολογία της, ενώπιον της Αστυνομίας, πως έδωσε επίτηδες στον εγγονό της Joel Parks υπερβολική δόση κάποιων ουσιών, που προκάλεσαν τον θάνατό του.

«Ανησυχούσε για τη δική τη πάθηση και ανησυχούσε για το ποιος θα φρόντιζε τον εγγονό της όταν εκείνη θα έφευγε από τη ζωή» δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τον Joel νεκρό στο σπίτι της γιαγιάς του την Κυριακή ενώ η ίδια η Lillian παραδέχθηκε πως τον είχε σκοτώσει η ίδια καθώς ήταν ανάπηρος και δεν μπορούσε να αυτοεξυπηρετηθεί.

Όπως μεταδίδει η New York Post, δεν έχει ανακοινωθεί ποια ακριβώς ήταν η αναπηρία του 30χρονου.

Ο Joel ζούσε σε ξενώνα τις καθημερινές και περνούσε με τη γιαγιά του τα Σαββατοκύριακα. Ο πατέρας του δεν ζει πια και με τη μητέρα του δεν είχαν πλέον σχέσεις.

Δεν είναι επίσης γνωστό ποιες ουσίες έδωσε η 87χρονη στον 30χρονο, κάτι που αναμένεται να διακριβωθεί όταν βγει η τοξικολογική έκθεση. Ασαφές είναι παράλληλα εάν η ίδια πάσχει από κάποια ασθένεια ή γιατί πίστευε πως σύντομα θα πεθάνει.

Σύμφωνα με τη New York Post η ηλικιωμένη φιλοξενείται τώρα σε κλινική και θα της απαγγελθούν κατηγορίες μόλις οι γιατροί της δώσουν εξιτήριο.

«Είναι μία δύσκολη υπόθεση, από τη μία επειδή νιώθουμε άσχημα για έναν άνθρωπο που θεωρεί πως μόνη του επιλογή είναι να στερήσει μία άλλη ζωή κι αυτό λόγω της ανησυχίας του για το θα απογίνει ο άλλος άνθρωπος όταν εκείνος δεν ζει πια» σημείωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

«Από την άλλη πλευρά, ήταν μια προσχεδιασμένη κίνηση που στέρησε μία ζωή, και πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να απονεμηθεί δικαιοσύνη για την οικογένειά του».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact