ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Γιάννης Βαρδής: Συγκλονίζει η εξομολόγηση του για τον χαμό του πατέρα του

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στην εκπομπή join us, για τον θάνατο του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή. «Είναι πολύ δύσκολο ακόμα να ξεπεράσω το θάνατο του πατέρα μου. Έχει περάσει ένας χρόνος, σίγουρα υπάρχουν μέρες που είναι πολύ καλύτερες. Που μπορεί να τον σκέφτομαι πιο θετικά, δηλαδή με χαμόγελο. Αλλά ακόμα είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα. Υπάρχουν στιγμές μέσα στη διάρκεια της ημέρας που πέφτω αρκετά ψυχολογικά. Δεν έχει υπάρξει μέρα που να μην τον έχω σκεφτεί έστω και λίγο. Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν κάνει και εκείνος το ίδιο. Δηλαδή, αν υπάρχει κάτι μετά από τη ζωή που ζούμε, αν και εκείνος μπορεί να είναι αρκετές ώρες μαζί μου από εκεί που βρίσκεται. Εύχομαι να υπάρχει ζωή μετά. Δεν ξέρω αν θα τον ξανασυναντήσω, είναι η ελπίδα που έχουν όλοι οι άνθρωποι», εξομολογήθηκε.

Για το πένθος του, ο τραγουδιστής τονίζει: «Έκλαψα πολύ και εξακολουθώ να κλαίω. Αν έχω κάτι δεν φαίνομαι. Ακόμα και στο κοιμητήριο φαινόμουν καλά. Αλλά όταν είμαι μόνος μου μπορεί να γονατίσω. Έχει λίγο μαλακώσει αλλά υπάρχουν ακόμα κάποια “γιατί”. Είμαι θυμωμένος. Και με το Θεό. Δεν έχω αποφασίσει αν θα πάω με το μέρος του ή αν θα πάω με την άλλη πλευρά αλλά αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται. Είμαι κάπου στη μέση.

Το τατουάζ για τον πατέρα μου δεν το σκέφτηκα εν βρασμώ. Το έχω κάνει 1,5 μήνα τώρα. Οπότε το σκέφτηκα πολύ καλά και ήθελα να τον έχω πάνω μου. Οι γραμμές στα χέρια μου που ήταν και τα πρώτα μου τατουάζ ήταν ένδειξη πένθους».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact