ΚΟΣΜΟΣ

Γκάμπριελ: Η Μέρκελ δεν θα επιτρέψει στους πλούσιους Ελληνες να φοροδιαφεύγουν

Για μια συμφωνία που θα έχει ως στόχο τους «μη προνομιούχους» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της γερμανικής κυβέρνησης, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.

Μιλώντας στην Bild, ανάφερε: «Όλοι θέλουμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα, αλλά και η ελληνική κυβέρνηση πρέπει επιτέλους κάτι να κάνει. Αυτό που χρειάζεται είναι να υπάρξει συμφωνία που θα προστατεύει τους μη προνομιούχους σε Ελλάδα και Γερμανία».

Παράλληλα, θέλοντας να μην αφήσει καμία πιθανότητα παρερμηνείας, επισήμανε: «Είμαι σίγουρος πως η κ. Μέρκελ δεν θα υπογράψει κάτι που θα επιτρέπει στους πλούσιους Έλληνες να συνεχίσουν να φοροδιαφεύγουν και οι φτωχοί να πληρώνουν γι’ αυτούς. Τούτο ισχύει για τους αδύναμους πολίτες σε Ελλάδα και Γερμανία». Γερμανούς να πληρώνουν».

Ο κ. Γκάμπριελ επισήμανε πως το κόμμα του προσφέρει πλήρη υποστήριξη στις κινήσεις της Άνγκελα Μέρκελ για να υπάρξει συμβιβασμός και να αποφευχθούν περαιτέρω βάρη στους αδύναμους φορολογούμενους.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact