ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γκλέτσος: Θα τον κάνω να αλλάξει πλανήτη, τον ηλίθιο

Εκτός εαυτού βγήκε ο δήμαρχος Στυλίδας και επικεφαλής της Τελείας, Απόστολος Γκλέτσος κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής του.

Ο κ. Γκλέτσος ήταν προσκεκλημένος στο κανάλι «Ένα» μαζί με τον διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Σ. Πιλιτζίδη, όταν αποκάλεσε τον δεύτερο «ηλίθιο» και «βλάκα», μετά τον χαρακτηρισμό «όνειδος» που χρησιμοποίησε ο κ. Πιλιτζίδης. Επιπλέον, ο κ. Γκλέτσος απευθυνόμενος στον έτερο προσκεκλημένο τον απείλησε ότι «θα τον βρει και θα τον σκίσει».

«Θα τον κάνω να αλλάξει πλανήτη, τον ηλίθιο. Έλα στην πλατεία της Στυλίδος να τα βρούμε μόνοι μας σαν άνδρες. Να σου πω εγώ μετά ποιος είναι το όνειδος, βλάκα. Ντροπή σου! Θα έρθω να σε βρω στο σπίτι σου. Κλείνω και έρχομαι. Δεν ανακαλώ τίποτα. Θα πάμε και στα δικαστήρια για όσα είπε. Είπε ότι οι καθηγητές θα δώσουν τα θέματα στα παιδιά», σημείωσε ο κ. Γκλέτσος.

«Είπε για εμένα ότι είμαι όνειδος. Εγώ εκλέχτηκα με 68%. Δεν με διόρισε κανένας πολιτικός μου φίλος. Ούτε φοβάμαι να κρυφτώ πίσω από την υπογραφή κάποιων. Να πάει να φορέσει φουστάνια ο κύριος αυτός, το όνομά του δεν θυμάμαι. Θα σε σκίσω, βλάκα. Ηλίθιε!», πρόσθεσε εκτός εαυτού ο Απόστολος Γκλέτσος.

Σημειώνεται ότι αφορμή για το περιστατικό στάθηκε η κατάργηση του εξεταστικού κέντρου Πελασγίας στις φετινές πανελλαδικές λίγες μόλις εβδομάδες πριν την έναρξη των εξετάσεων, με αποτέλεσμα οι μαθητές είναι υποχρεωμένοι να μετακινηθούν στη Στυλίδα.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact