ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Γνωστή συγγραφέας: Η μάχη με τον καρκίνο – Πήγα να χτενιστώ και …

Για την σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε η Λένα Μαντά στην εκπομπή Namaste της Ναταλίας Γερμανού.

«Ήμουν στην τηλεόραση όταν μου έπεσαν τα πρώτα μαλλιά. Ενώ ξεκίνησα να βαφτώ, πήγα να χτενιστώ και είδα την πρώτη τούφα να πέφτει. Πανικοβλήθηκα… Από εκεί και πέρα ξεκίνησε η πτώση των μαλλιών, ήταν μια διαδικασία επώδυνη. Δεν περίμενα να δω το τέλος.

Το άφησα μια δύο μέρες να το βλέπουν τα παιδιά μου για να συνειδητοποιήσουν ότι η μαμά μπαίνει σε μια άλλη φάση. Ο γιος μου το πήρε πιο βαριά.

Για δύο μέρες τραβούσα τα μαλλιά και φεύγανε. Παρόλο που αισθάνθηκα ότι θα είμαι χάλια μετά το ξύρισμα του κεφαλιού, δεν αισθάνθηκα απολύτως τίποτα.

Νόμιζα ότι το είχα ξεπεράσει, αλλά κατάλαβα ότι το πράγμα ήταν πιο ύπουλο, όταν πέφτω να κοιμηθώ το βράδυ και ενώ κοιμάμαι, ξυπνάω μέσα στη νύχτα κλαίγοντας».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact