ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

GNTM: Η γυμνή φωτογράφιση, τα πικρόχολα τα σχόλια, η στρατηγική της Γιέβα, τα… νεύρα της Μιχαέλας!

Τα πικρόχολα τα σχόλια για τις νέες παίκτριες, η στρατηγική της Γιέβα, τα… νεύρα της Μιχαέλας! H εξομολόγηση της Αλεξίας, η αδιαθεσία της Μαρίας και η περίεργη ατμόσφαιρα στο σπίτι του #GNTMgr 5

Χαμός έχει γίνει στο ριάλιτι, μετά την είσοδο των νέων κοριτσιών, οι οποίες και δήλωσαν από την αρχή πανέτοιμες να φέρουν σε πέρας οποιαδήποτε νέα δοκιμασία στα πλαίσια του διαγωνισμού.

Μετά το make over, oι κοπέλες που από 13 έγιναν και πάλι 17, συγκατοίκησαν όλες μαζί στο σπίτι και η αλήθεια είναι ότι το επόμενο πρωί είδαμε ότι τα σχόλια ήταν ιδιαίτερα πικρόχολα.

Η Μαρίτα και η Βικτώρια μάλιστα δήλωσαν ανοιχτά τον θυμό τους για το γεγονός ότι και πάλι στο σπίτι πρέπει να συνηθίσουν να μένουν 17 κοπέλες, ενώ μέχρι στιγμής η μια είχε μάθει την καθημερινότητα της άλλης. Η Μαρίτα είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω ότι πλέον είμαστε σε νέο παιχνίδι».

Στο επεισόδιο του #GNTMgr, οι κοπέλες έπρεπε να φωτογραφηθούν μέσα σε ένα τζακούζι και να μοιραστούν ένα μπικίνι. Οι διαγωνιζόμενες είχαν χωριστεί σε ζευγάρια ανά δυο και να φωτογραφηθούν μαζί, καλύπτοντας η μια το σώμα της άλλης στο σημείο που δεν υπήρχε ύφασμα από το μαγιό.

Τα κορίτσια έπρεπε να αφήσουν τα σώματά τους να μιλήσουν, να ποζάρουν σε μία πισίνα στον φωτογραφικό φακό του Joey Leo, περνώντας το μήνυμα του body positivity και καταρρίπτοντας τον όρο body shaming, ενώ φωτογραφήθηκαν για την καμπάνια Dust+Cream Shimmer Body Oil.

«Όλο αυτό γίνεται για να καταρρίψουμε όρο body shaming. Ποζάρετε γυμνές γιατί είστε φεμινίστριες, αγαπάτε το κορμί σας και έχετε απόλυτη εμπιστοσύνη σε αυτό και το δείχνετε. Αυτό είναι και το κεντρικό μήνυμα της φωτογράφισης», ανέφερε στις διαγωνιζόμενες ο Τάσος Σοφρωνίου για το concept της φωτογράφισης.

Η Γιέβα έπρεπε να καθορίσει τα ζευγάρια, αλλά και να δώσει το disadvantage σε μία συμπαίκτριά της, που θα έπρεπε να φωτογραφηθεί δύο φορές, εκ των οποίων η μία θα χρειαζόταν να είναι με την ίδια.

Η νεαρή παίκτρια δήλωσε πως δεν θα είναι το ίδιο γλυκιά, όπως σε προηγούμενη φορά της και τα σχόλια Τάσου Σοφρωνίου ήταν χαρακτηριστικά. «Γιέβα είσαι ύπουλο ποταμάκι. Τα κάνεις λίγο μύλος… Να σου πω αυτό το μικρό είναι έγκλημα εν εξελίξει. Μικρό στο μάτι, μεγάλο στη στρατηγική από ότι φαίνεται».

Η Γιέβα είχε το advantage της εβδομάδας και το έδωσε στην Κάτια, η οποία θα φωτογραφιζόταν τόσο με το ταίρι, που επέλεξε η Γιέβα για εκείνη, αλλά θα φωτογραφιζόντουσαν και μαζί, ενώ οι κριτές θα έκριναν την χειρότερη φωτογραφία της Κάτιας στο πλατό.

Η Μιχαέλα νευρίασε πολύ με την Γιέβα, η οποία και δεν έβαλε την Μάρα μαζί της ενώ εσκεμμένα ήθελε να τις χωρίσει, για να μην πάρει δύναμη η μια από την άλλη. Μάλιστα, είπε on camera: «Αν είναι δυνατόν, αγκάλιασε την κόρη μου και μου έκανε εμένα νόημα ότι δεν θα φωτογραφηθούμε μαζί, έλεος!»

Oι κοπέλες φωγραφήθηκαν για πρώτη φορά στην δοκιμασία με την Έλενα Γαλύφα, η οποία και της βοήθησε πολύ στο concept της φωτογράφισης για το Instagram. Όταν οι νέες κοπέλες φωτογραφήθηκαν, η Cotty τις παρακολούθησε, για να καταλάβει τις δυνατότητές τους και σε δηλώσεις της στις κάμερες, δεν δίστασε να πει:

«Ευκολάκι είναι όλο αυτό. Θα τις φάμε ζωντανές και θα τις φάμε και γρήγορα, δεν τρέχει κάτι…»

Εντυπωσιακό ήταν το αποτέλεσμα που παρουσίασαν η Μικαέλα κι η Γεωργιάνα στην φωτογράφηση του #GNTMgr.

Ο Γιώργος Καράβας ενθουσιάστηκε με την εικόνα που έβλεπε κι έκανε πολύ όμορφα σχόλια για τη λήψη τους, μόνο που η Μικαέλα δήλωσε ότι δεν ένιωθε τόσο άνετα, που πόζαρε topless.

«Γυναικάρα μου για εσένα τι να πω; Είσαι για ακόμα μια φορά χάρμα οφθαλμών. Μπράβο συνέχισε έτσι κι ήδη πιστεύω ότι έχουν ανοίξει πολλές πόρτες για εσένα κι εκτός GNTM.» είπε ο Γιώργος Καράβας.

«Μία μπορεί να έχει κλείσει, του σπιτιού μου. Εγώ στα 20 μου ούτε topless στην παραλία δεν έβγαινα, πόσο μάλλον στην τηλεόραση. Ήταν αστείο. Ναι μεν έχω ένα μικρό φόβο πως θα αντιδράσει και θα το δει όλο αυτό, αλλά από την άλλη είναι πολύ ακομπλεξάριστος και προχωρημένος άντρας ο σύζυγός μου και πιστεύω ότι θα το δει, όπως εγώ γιατί επί τόπου άλλαξα γνώμη. Το πιο σπουδαίο ήταν το μήνυμα που περνούσε. Body positivity» ανέφερε η Μικαέλα στο #GNTMgr.

Δεν απέδωσε τα αναμενόμενα η Γιέβα στην φωτογράφηση, αφού, όπως ανέφερε, δεν νιώθει καθόλου καλά με το σώμα της.

Η νεαρή παίκτρια ξέσπασε σε δάκρυα και πέρασε σε μία προσωπική εξομολόγηση:

«Δεν ξέρω πραγματικά, δεν αφήνω ανθρώπους από έξω να έρθουν κοντά σε εμένα. Πώς θα έρθουν; Πώς θα σε αγαπήσουν, αν δεν το κάνεις εσύ στον εαυτό σου; Είναι το μεγαλύτερο λάθος που μπορείς να κάνεις και το ξέρω. Είναι δύσκολο να είσαι κοντά μου, όταν εγώ έχω πρόβλημα. Τα τελευταία χρόνια είμαι έτσι, όταν έφυγα από την Ουκρανία και προσπάθησα μόνη μου πρώτη φορά έτσι χωρίς βοήθεια. Κάπως πέρασε στο κεφάλι μου ότι πρέπει να το περάσω μόνη μου χωρίς βοήθεια».

Παρακάτω πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να κοιτώ τον εαυτό μου στον καθρέφτη, όταν έχω κόσμο. Αυτή είναι τόσο προσωπική στιγμή. Ντρέπεσαι να το πεις στην οικογένεια και στους φίλους σου. Το κρύβω τόσο έντονα μέσα μου…»

Η Αλεξία, όταν είδε την φωτογραφία της με την Ζωή, ξέσπασε σε κλάμματα και προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση!

Kατά τη διάρκεια της κριτικής της φωτογραφίας τους, η Αλεξία προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση, η οποία αφορούσε την περιπέτεια που είχε παλαιότερα με τα κιλά της, μιας και πάντοτε κάτι δεν την ευχαριστούσε στο σώμα της.

Η Αλεξία είπε ότι ένιωθε απόλυτα τυχερή που ήταν στο set μαζί με την Ζωή, μιας και είχε ένα πολύ όμορφο κορμί και μπορούσε να καλύψει οποιαδήποτε ατέλειά της. Η Βίκυ Καγιά, εκείνη τη στιγμή, της είπε ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχεί για κάποια ατέλειά της στο κορμί της, μιας και πλέον η μόδα έχει αλλάξει ολοκληρωτικά.

Εκείνη τη στιγμή, η Αλεξία είπε ότι παλαιότερα είχε αντιμετωπίσει πολύ μεγάλο πρόβλημα με το κορμί της και για αυτόν τον λόγο δεν έτρωγε, με αποτέλεσμα να λιποθυμάει και να κινδυνεύει η υγεία της.

Λαχτάρησαν στο πλατό με την ξαφνική αδιαθεσία της Μαρίας.

Η παίκτρια κατά τη διάρκεια της κριτικής μετά τη δοκιμασία αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία στο πλατό με τη Βίκυ Καγιά να τη ρωτά αν νιώθει καλά και αν έχει φάει.

Η παίκτρια είπε πως απλά ένιωσε μια ζαλάδα και αμέσως η Βίκυ Καγιά της ζήτησε να καθίσει κάτω και να βγάλει τα παπούτσια της.

Οι κριτές εμφανώς αναστατωμένοι ζήτησαν από την παραγωγή μια καρέκλα και ένα ποτήρι νερό για το μοντέλο προκειμένου να συνέλθει. Η ίδια λίγα λεπτά ένιωσε καλύτερα, άκουσε την κριτική για την φωτογραφία της, όμως γυρνώντας πίσω στη θέση της, αισθάνθηκε να ζαλίζεται ξανά με αποτέλεσμα να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες από τον διασώστη και αποχώρησε από το πλατό.

Αργότερα επέστρεψε στο πλατό εμφανώς καλύτερα και μάλιστα ήταν μια από τις δυο κοπέλες με την καλύτερη φωτογραφία.

Στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής κάθισε ως guest η σχεδιάστρια Στεφανία Φραγκίστα.

Η φωτογράφιση ολοκληρώθηκε με επιτυχία όμως όπως μετά από κάθε δοκιμασία, υπάρχει και μια αποχώρηση.

Την καλύτερη φωτογραφία είχε το ζευγάρι Μαρία και Κόττυ ενώ στο τέλος έμειναν η Βικτώρια και η Νορέλα με τους κριτές να μην έχουν αποφασίσει αν πρέπει να φύγει η μια ή και οι δυο.

Τελικά έπραξαν το δίκαιο καθώς η Βικτώρια είχε μια άρτια φωτογραφία ενώ η Ντορέλα είχε ατέλειες, όπως είπαν.

Λίγο πριν το τέλος ωστόσο οι κριτές και πιο συγκεκριμένα η Βίκυ Καγιά προειδοποίησε την Γιέβα, όπου επίσης είχε μείνει στο τέλος, πως της δίνουν μια τελευταία ευκαιρία.

Τη Δευτέρα 7/11, τα μοντέλα μας πάνε Back to the Future! Με Βικτωριανό attitude και σε συνδυασμό με σύγχρονα αντικείμενα, η δυσκολία ανεβαίνει! Μία έντονη δοκιμασία και ένα ακόμα πιο έντονο πλατό.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact