ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

GNTM: Οι κότες το άγριο ξεκατίνιασμα και η αποχώρηση των κριτών

Όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις στο ριάλιτι ομορφιάς GNTM, θα είναι καταιγιστικές τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε το μεσημέρι της Πέμπτης, την δοκιμασία που θα κληθούν οι παίκτριες να φέρουν εις πέρας την ερχόμενη εβδομάδα αλλά και τους έντονους καβγάδες που θα προκύψουν.

«Πάμε τώρα στο GNTΜ, διότι οι παίκτριες στην επόμενη δοκιμασία θα βάλουν παλτό θα βάλουν γούνες και θα κυνηγάνε κοτούλες και γαλοπούλες για να φωτογραφηθούν.

Σας έχω και την είδηση… Σε αυτό το επεισόδιο θα γίνει άγριο ξεκατίνιασμα, καθώς γίνεται καταγγελία για μπούλινγκ, οι κριτές αποχωρούν όμως οι κάμερες μένουν ανοιχτές και καταγράφουν τον καβγά των κοριτσιών. Μία από τις κοπέλες κατηγορεί την ομάδα των “FF” τις 5, ότι ασκούν μπούλινγκ στην Ελευθερία. Σκεφτείτε ότι γίνεται τόσο χοντρό σκηνικό που αποχωρούν οι κριτές…», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Δείτε παραπάνω το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα»…

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact