ΚΟΣΜΟΣ

H Bild κάνει το δικό της δημοψήφισμα: Θέλετε να συνεχίσουμε να πληρώνουμε για την Ελλάδα;

Οσο κορυφώνεται ο «πυρετός» του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα, η Bild αποφάσισε να διενεργήσει το δικό της, για το αν θέλουν οι Γερμανοί να συνεχίσουν να πληρώνουν για την Ελλάδα.

«Την Κυριακή οι Ελληνες θα ψηφίσουν αν θέλουν να αποδεχθούν το πακέτο λιτότητας για τη χώρα τους. Εμείς οι Γερμανοί πρέπει να ερωτηθούμε αν θέλουμε να πληρώσουμε περισσότερα! Ψηφίστε!», γράφει η ιστοσελίδα της γερμανικής εφημερίδας.

Και βέβαια η θέση της Bild σε αυτό το ζήτημα γίνεται απόλυτα σαφής. «Η Ευρώπη πληρώνει για τη χρεοκοπημένη Ελλάδα τα τελευταία πέντε χρόνια. Η Αθήνα έχει λάβει περίπου 325 δισεκατομμύρια συνολικά. Το μερίδιο της Γερμανίας είναι περίπου 88 δισεκατομμύρια», αναφέρει.

«Κάποιοι θέλουν να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ελλάδα γιατί η χώρα ”δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό της”. Ομως, η πλειονότητα σε αυτή την έρευνα απαντά ”Οχι”!», συνεχίζει και καταλήγει κατηγορώντας τον Ελληνα πρωθυπουργό ότι το μόνο που κάνει είναι τακτικές καθυστερήσεων.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact