ΕΛΛΑΔΑ

H τραγική ιστορία της 28χρονης γυμνάστριας και η σχέση με την αδελφή της [εικόνες]

Στο τραγικό δυστύχημα στο Σχηματάρι έχασε τη ζωή της η 28χρονη Ιωάννα Γιαννακοπούλου, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή στο ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο, παρά τις προσπάθειες των διασωστών του ΕΚΑΒ.

Η 28χρονη γυμνάστρια καθόταν στις πίσω θέσεις του αυτοκινήτου το οποίο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα λαμαρίνων μετά από τη σύγκρουση, ενώ οδηγός ήταν ο γιος γνωστού διεθνούς διαιτητή μπάσκετ. Μαζί τους στο αυτοκίνητο ήταν μία ακόμη 28χρονη, στη θέση του συνοδηγού, η οποία τραυματίστηκε από τη σύγκρουση.

Η άτυχη Ιωάννα, κόρη του παλαίμαχου διαιτητή ποδοσφαίρου Κοσμά Γιαννακόπουλου επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο Βασίλης Πιτσίλκας, γιος του παλαίμαχου διαιτητή μπάσκετ, Νίκου Πιτσίλκα. Μαζί τους ήταν και η 30χρονη Αλεξία Φεγγίτη.

Η σύγκρουση σφοδρή το απόγευμα της Παρασκευής στο 61ο χλμ της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας ήταν σφοδρή. Ο Βασίλης Πιτσίλκας και η Αλεξία Φεγγίτη τραυματίστηκαν σοβαρά. Αλλά πιο σοβαρά απ’ όλους τραυματίστηκε η Ιωάννα Γιαννακοπούλου. Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο της καραμπόλας κατάφεραν να την απεγκλωβίσουν από την άμορφη μάζα στην οποία είχε μετατραπεί το αυτοκίνητο.

Όμως δυστυχώς δεν άντεξε. Την έβγαλαν από το αυτοκίνητο χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Τις ανέκτησε λίγο αργότερα αλλά δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο, κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το eleftheria.gr και lamiarerpot.gr, η 28χρονη κοπέλα κατέβαινε από τη Λάρισα στην Αθήνα για να στηρίξει την αδερφή της, τη δημοσιογράφο της εκπομπής «Join Us» Θάλεια Γιαννακοπούλου και να παραβρεθεί σε bazaar που γίνεται στην Ομόνοια για την Κιβωτό του Κόσμου. Η Θάλεια Γιαννακοπούλου ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο – διακρίθηκε μάλιστα στο διαγωνισμό ομορφιάς του Playmate το 2007, αλλά αργότερα στράφηκε στη δημοσιογραφία.

Ο 29χρονος Βασίλης Πιτσίλκας τραυματίστηκε σοβαρά στο θώρακα και έχει αιμάτωμα στους πνεύμονες. Μεταφέρθηκε αρχικά στον Ερυθρό Σταυρό όπου χειρουργήθηκε και στη συνέχεια στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου παραμένει σε σοβαρή κατάγματα.

Η Ιωάννα Γιαννακοπούλου:

Η Θάλεια Γιαννακοπούλου:

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact