ΚΟΣΜΟΣ

Η άγνωστη ζωή της Αθηνάς Ωνάση: Καρέ καρέ το πώς περνά τη ζωή της στο πλάι του Αλβάρο [εικόνες]

H περασμένη χρονιά έκλεισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την Αθηνά Ωνάση καθώς το άλογό της, μετά από μια πολύ άσχημη πτώση σε αγώνες στη Γενεύη υποβλήθηκε σε ευθανασία, αφού τραυματίστηκε σοβαρά. Ενάμιση μήνα μετά, πάντως, η χρυσή κληρονόμος επέστρεψε στη δράση, κάνοντας, στις 24 Ιανουαρίου, το ντεμπούτο της με το νέο της άλογο.

Χθες, μάλιστα, είχε έναν παραπάνω λόγο για να είναι χαρούμενη, καθώς γιόρτασε τα γενέθλιά της. Σαν και χθες πριν 30 χρόνια, στις 29 Ιανουαρίου του 1985 η Χριστίνα Ωνάση έφερνε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Τιερί Ρουσέλ, την εγγονή του Ελληνα μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, Αθηνά.

Ο σύζυγος της Αθηνάς Ωνάση, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο ευχήθηκε στην σύζυγό του και μέσω των κοινωνικών δικτύων και συγκεκριμένα μέσω του Instagram. Αναρτώντας μια φωτογραφία της Αθηνάς Ωνάση μαζί με τον σκύλο τους, έγραψε: «Συγχαρητήρια αγάπη μου, ζωή μου, πολεμιστή μου, καλύτερή μου φίλη (…), κάθε μέρα που περνά σε αγαπάω όλο και περισσότερο (…)».

Πάντως, μπαίνοντας κανείς στο προφίλ του Αλβάρο στο Instagram, έχει την ευκαιρεία να δει κανείς μια… άλλη Αθηνά, να ρίξει μια κλεφτή ματιά στην καθημερινότητά της, στην οικογενειακή της ζωή με τον Αλβάρο και την κόρη του (που έχει αποκτήσει με την Σιμπέλ Ντόρσα).

Η τελευταία των Ωνάσηδων, εμφανίζεται να παίζει με τον σκύλο της, να φωτογραφίζεται με τον Αλβάρο και το καινούργιο της άλογο, αλλά και να γιορτάζει τα γενέθλια της κόρης του συζύγου του, Βίβιαν (οι τρεις τους μένουν μαζί στο Σάο Πάολο). Δεν λείπουν οι φωτογραφίες με φίλους της οικογένειας, αλλά και κάποιες άλλες του ζευγαριού σε πιο τρυφερές στιγμές.

Ολες οι αναρτήσεις φωτογραφιών της Αθηνάς από τον Αλβάρο στο Instagram συνοδεύονται από τρυφερά λόγια του τύπου:«Η ζωή μου», «Η φίλη μου, το άλλο μου μισό», «Αγαπώ την Αθηνά Ωνάση ντε Μιράντα», «Η γάτα μου», «Ομορφη ζωή μου» και άλλα παρόμοια, ενώ σε μια φωτογραφία της Αθηνάς από τότε που ήταν παιδί και στην οποία ποζάρει στο πλάι της μητέρας της Χριστίνας Ωνάση γράφει στη λεζάντα: «Αιώνια Αγάπη».

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact