ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η ανακοίνωσης της Χρυσής Αυγής για τον ξυλοδαρμό του Γερμενή

Κάνει λόγο για «ομάδα 30 παρακρατικών του Σύριζα με ακάλυπτα πρόσωπα»

«Δολοφονική επίθεση δέχθηκε στο Μαρούσι ο βουλευτής μας Γιώργος Γερμενής. Ομάδα 30 παρακρατικών του Σύριζα με ακάλυπτα πρόσωπα του επιτέθηκε σε κεντρικό σημείο του Αμαρουσίου (εμπορικό κέντρο Αίθριο)», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή.

Στην ίδια ανακοίνωση συνεχίζει: «Πρόκειται για την ίδια ομάδα παρακρατικών συριζαίων, που είχε επιτεθεί στα γραφεία μας στο Μαρούσι προ μηνών, οπότε συνελήφθη και καταδικάστηκε μεταξύ άλλων και ο γιος του Σκουρλέτη (είδηση που θάφτηκε από όλα τα ΜΜΕ).

Οι προθέσεις της εγκληματικής συμμορίας ήταν ξεκάθαρα δολοφονικές. Πρόκειται για καραμπινάτη απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς οι συμμορίτες κρατούσαν σιδηρολοστούς, με τους οποίους χτύπησαν στο κεφάλι τον βουλευτή μας, ενώ έριξαν μεγάλη ποσότητα δακρυγόνου αερίου εναντίον του, καθώς και εναντίον του Αστυνομικού και της κοπέλας που τον συνόδευαν.

Ο Συναγωνιστής αμύνθηκε και η επίθεση αποκρούστηκε με αποτέλεσμα οι άνανδροι παρακρατικοί τελικά να τραπούν σε φυγή. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η αστυνομία προέβη σε προσαγωγές μετά το συμβάν, μέχρι τώρα όμως δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση. Προφανώς έχουν πέσει τηλέφωνα από τους υψηλά ιστάμενους προστάτες των αναρχοκομμουνιστών.

Ο βουλευτής μας μετέβη για όλες τις προληπτικές εξετάσεις σε δημόσιο νοσοκομείο, καθώς δέχθηκε χτύπημα στο κεφάλι με σιδηρολοστό. Καλούμε τα κόμματα του “συνταγματικού τόξου” να καταδικάσουν την άνανδρη δολοφονική επίθεση. Η μη καταδίκη της, όπως έγινε και στο παρελθόν σε ανάλογες επιθέσεις, αλλά και οι πανηγυρισμοί στα μισθωμένα από αυτούς μέσα ενημέρωσης, αποδεικνύουν την συνενοχή τους στα εγκλήματα κατά του Λαϊκού Συνδέσμου.

Οι θρασύδειλες δολοφονικές επιθέσεις του παρακράτος του Σύριζα, στις οποίες πρωτοστατούν τα παιδιά των Σκουρλέτηδων, δεν πρόκειται να σταματήσουν τον δίκαιο Εθνικό Αγώνα της Χρυσής Αυγής».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact