Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις τη σκηνή που εκτυλίχθηκε έξω από τα δικαστήρια της Πάτρας. Η Κατερίνα, μια μάνα που έχει χάσει το παιδί της, στέκεται ακίνητη, λες και έχει παγώσει ο χρόνος.
Μόλις λίγα μέτρα πιο πέρα, φέρνουν με χειροπέδες την Ειρήνη Μουρτζούκου, τη γυναίκα που η Κατερίνα εμπιστεύτηκε το 6 μηνών κοριτσάκι της και τώρα κατηγορείται ότι του πήρε τη ζωή.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ
- Ειρήνη Μουρτζούκου: Πώς γλίτωσε από τύχη τη δολοφονία η φίλη της
- 5 φορές προσπάθησε να σκοτώσει το ίδιο της το παιδί – Ομολογία που “παγώνει”
- «Μου μίλαγαν οι δαίμονες»: Σοκάρει η ομολογία της Ειρήνης Μουρτζούκου για τους τέσσερις θανάτους παιδιών
Ο κόσμος που ήταν εκεί, είδε μια μάνα σπασμένη, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που της βρήκε. “Δεν καταλαβαίνω γιατί την προστατεύουν”, είπε η Κατερίνα για τη Μουρτζούκου, μη μπορώντας να συγκρατήσει την οργή και τον πόνο της. Η καρδιά της έχει γίνει κομμάτια και ψάχνει δικαίωση για το αγγελούδι της.
Μια εικόνα που λέει περισσότερα κι από χίλιες λέξεις.
Η αντίδραση της Κατερινας όταν είδε την Ειρήνη #Μουρτζούκου #αμαλιαδα #ΕΙΡΗΝΗ_ΜΟΥΡΤΖΟΥΚΟΥ pic.twitter.com/YJ48guV1WY
— FNEWS (@FNEWS_GR) July 9, 2025