ΕΛΛΑΔΑ

Η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης για οφειλές 3,5 εκατ.ευρώ

Χωρίς ρεύμα έχουν μείνει τις τελευταίες δύο ημέρες τα γραφεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης (ΟΑΚ) στα Χανιά, καθώς η ΔΕΗ προχώρησε σε διακοπή της ηλεκτροδότησης λόγω των οφειλών που έχουν συσσωρευθεί και ανέρχονται στο σύνολο τους σε 3,5 εκατομμύρια ευρώ.

Στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται το σύνολο των δαπανών για την ηλεκτροδότηση όλων των εγκαταστάσεων του Οργανισμού στην Κρήτη. Σήμερα η διοίκηση του ΟΑΚ υπέβαλε αίτημα προς τη ΔΕΗ για επανασύνδεση του ρεύματος.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ, Λευτέρης Κοπάσης, στο αίτημα ο Οργανισμός αναλαμβάνει την υποχρέωση να εκχωρήσει στη ΔΕΗ το σύνολο της κρατικής επιχορήγησης που λαμβάνει για να καλυφθεί η οφειλή.

Μέχρι να συμβεί αυτό, ο ΟΑΚ αιτείται διακανονισμό, ώστε να γίνει πληρωμή του χρέους σε 70 δόσεις των 50.000 ευρώ εκάστη.

Την ίδια ώρα, οι οφειλές των πελατών του κυμαίνονται μεταξύ 3 – 4 εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων το 60% αφορά σε τρέχοντες λογαριασμούς που αναμένεται να εισπραχθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact