ΚΟΣΜΟΣ

Η διαφήμιση που δεν ήθελε η Adidas αλλά έγινε viral

Δείτε τo βίντεο που δημιούργησε φοιτητής και συγκινεί

Αν είσαι σε μία ομάδα μάρκετινγκ και απορρίπτεις ένα βίντεο όπως αυτό που δημιούργησε ο 26χρονος Γερμανός φοιτητής Γιουτζίν Μέχρερ, μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις ν’ αναρωτιέσαι για την διορατικότητά σου. Τα στελέχη του τμήματος επικοινωνίας της εταιρείας Adidas πάντως σίγουρα θα έχουν μετανιώσει που το αγνόησαν.

Ωστόσο το βίντεο κάνει το γύρο του ίντερνετ και έχει γίνει ήδη viral επιτυγχάνοντας τον στόχο της διαφήμισης της εταιρίας χωρίς η Adidas να έχει δώσει ένα ευρώ.

Στο διαφημιστικό διάρκειας 1 λεπτού και 40 δευτερολέπτων πρωταγωνιστεί ένας ηλικιωμένος πρώην μαραθωνοδρόμος, ο οποίος ζει μια μονότονη ζωή σε έναν οίκο ευγηρίας.

Μια μέρα, ανακαλύπτει τα παλιά, και χιλιοφορεμένα του αθλητικά Adidas και αποφασίζει να ξαναζήσει τα νεανικά του χρόνια φορώντας τα ξανά και βγαίνοντας να τρέξει. Παρά το γεγονός ότι το προσωπικό προσπαθεί αρχικά να καταπνίξει τη λαχτάρα του για ελευθερία, τελικά ο ηλικιωμένος καταφέρνει να «αποδράσει», υπό της επευφημίες των φίλων του και των νοσοκόμων.


Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact